Lajla of Ilja


https://yoo.rs/karin.van.der.straaten/blog/een-bijzonder-cadeau-vanuit-het-hart-1537616876.html?Ysid=33508

Deze Angela Sutter meisjes pop werd vandaag gebracht door Mieke's moeder Ineke en haar lief Gerard..zoals jullie misschien nog wel weten kreeg ik haar cadeau en  jeetje mijn snoet staat op glunderen in optima forma nu ik er op mijn gemak naar zit te kijken en genieten . Ze heeft haar reis dus wel gemaakt om hier te kunnen komen wonen en dit keer is hij echt helemaal voor mij.. ik ga haar koesteren en  ooit in een verre toekomst zal hij richting Senne gaan, maar dan heeft ze hier haar dienst bij mij wel goed gedaan! Ben echt heel erg blij met dit geschenk recht vanuit het hart

Het beroerd het mijne en maakt vreugdedansjes rondom natuurlijk!

Ooit zou ik twee kindertjes krijgen en ze zouden  Ilja en Lajla gaan heten, een tweeling dus

halverwege de zwangerschap ging Ilja terug en werd uiteindelijk de helft van deze twin geboren, de naam 

Lajla werd toen  veranderd in Marco Paulo, een ware ontdekkingsreiziger ..dus ben ik nog even in dubio wat haar naam zal worden, die vraag leg ik dus maar bij Senne neer!

Later werd Micha geboren... van Michael Angelo.. ook die beide zou je kunnen veranderen.. MP is de kunstenaar geworden en Micha onderzoekt ..hoe gek kan iets gaan he en hoe mooi hun bestaan!

Gerard en Inemini...super dank voor het bemiddelen en helpen reizen

Mieke, vanuit de grond van mijn hart... dank dank en nogmaals dank met een brede glimlach en dikke knuffel