#Lego, #erfenis bij leven , deel 2


#Lego  #Erfenis bij leven..deel 2

Lego
Lego
Lego

Steeds weer snuffel ik het internet af op leuke aanbiedingen lego voor kleinzoontje Elon, zodat wanneer hij weer komt logeren hier een feestelijke kamer voor hem klaar kan staan.

Jaren heb ik het met erg weinig moeten doen en ineens de Aow, net ff iets meer en k bedacht mij vorige maand al..t is zomaar 100 euro meer per maand wat ik nog niet was gewend, leefde met .. pak hem beet .. hetzelfde bedrag schuldloos de hele maand en heb vorige maand dus mijn schoondochter een grandioos mooi dekbedhoes gekocht van satijn, donkergroen waar zij zo gek op is, zo fijn! Ze hebben mij ook zo vaak verwend, leuk om te doen ff en nu dus voor Elon.

Lego
Lego

Senne komt volgende week logeren, zijn grote zus en zij mag dan vast wat modellen via de boekjes in elkaar zetten, zal die ook weer blij zijn. We hebben weer heel wat plannen uit te werken samen. Ook verder werken aan de mooie houten kralen kettingen en allerlei dingen die erbij aan mogen.

Ook gaan we samen voor de pop Ilja leuke kleding ontwerpen. de eerste keus valt op bontjes en eskimo kleertjes.

haar vader was in de groei samen met een broertje die ik na 4 en halve maand verloor, dus de symboliek hiervoor..Ilja

Lego
Lego
Lego
Lego
Lego