Masuro Emoto

Masuro Emoto


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Kennen jullie Masuro Emoto? Het is een Japanse wetenschapper die een onderzoek heeft gedaan met water kristallen. Namelijk 'energie' erop uitoefenen d.m.v. Muziek, Praten en vooral Gedachten.


Je kan het experiment ook zelf doen of verschillende manier.

Iemand schreef:

Nu heb ik deze de hele maand gedaan + nog wat dagen.

Ik heb het experiment als volgt gedaan: Kook rijst en stop het in 3 potjes die je kan afdekken met een deksel. Schrijf op het ene potje met papier 'liefde', de ander 'haat/stom' en de laatste 'negeren'. Elke morgen gaf ik de 1e twee potjes even veel aandacht en de derde negeerde ik. Op het potje liefde deed ik alleen liefdevolle gedachten zoals "wat zie je er goed uit", "Wat een bijzondere rijst ben je", Ik zou je nog steeds kunnen opeten " "je zit vol met goede voedingstoffen"en ga zo maar door. Bij het potje haat. naja.. je snapt het wel. geen lieve gedachtes. De gedachtes deed ik met volle aandacht ook met mijn lichaam. Zo voelde ik een nare rilling bij haat en liefdevolle gevoelens bij het liefde potje.

Na een paar dagen is er al verschil. Na een maand ziet het potje met liefde er ongeveer uit,zoals ik het er in deed. HEt potje haat is vol met schimmel en ziet er ranzig uit. Het potje negeren ziet er ook niet al te vrolijk uit.

Met dit experiment wil ik graag mezelf er nogmaals op attenderen hoe belangrijk bewustzijn is en gedachtes zijn( en ook je geloof en principes). Graag laat ik ook anderen zien hoe belangrijk die van hen zijn.

We bestaan bij geboorte ongeveer uit 90% water. Alles wat leeft bevat veel water. Als water informatie vasthoudt en het fysieke verandert. 
Wees a.u.b. lief voor jezelf. Doe wat goed voelt. En wens wat je echt wilt. Want het komt uit.

Zit je in de ellende, vergeet dan niet dat alles tijdelijk is. Focus op wat jij wil. Heb jezelf lief want je bent het waard.

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ken dit experiment. Niet zelf gedaan maar ik weet dat het werkt en bewezen is. Mooi dat je ment je gedachten meer kunt dan je door hebt!
| 16:32 |
k Had een dood plantje staan en begon t van de week toe te spreken, wauw echt
| 11:03 |
Ja werd die weer beter? :)
| 15:10 |
t was een minicyclaampje en verdorie bloem na bloem weer, geweldig
| 15:21 |
Echt waar. Die gaan bij mij ook altijd dood. Dan moet ik er ook wat vriendelijker voor zijn denk ik :)
| 15:26 |
k Heb t ook kortgeleden met kontjes van de prei geprobeerd..ze groeien als n gek..ja doen
| 16:17 |
Apart zeg...
| 16:24 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen