×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Suiker en nog wat..

Suiker en nog wat..


Heerlijk aan het uitbuiken..kijk ik even opzij en zie dat Indy zich onder haar kussentje heeft weten te wroeten en intens ligt te genieten..natuurlijk krijgt zo ook iets heerlijks. Ikzelf at nota bene het witte goud en heb gesmuld natuurlijk. Micha  even in de chat..zend ik de eerste kiek en krijg kat Elvis van Renate terug gestuurd, ook al vol overgave..hij spreekt Indy ook nog even toe  via stemopname en huppah..de kleine donderstraal direct wakker..wat kan het leven toch goed zijn he.

Vandaag was ik naar de huisarts begeleidings dame en ja hoor... de suiker is mij nu ook al aan het nekken en  k blijk de suiker grens dus over te zijn gestoken met mijn waterijsjes tic. jeremine,  zeuren nu heeft echt geen nut...ik was er zelf bij...maar zegt ze.. t kan ook komen omdat je nu aan je trauma s werkt. Ze heeft  op haar gemak mij uitgebreid uitgelegd het hoe en waarom/door  dit kan en hoe t werkt.. leerzaam en t is mij wel duidelijk nu..aanpakken die  Kaatje..niks meer snaaien dan goed voor je is. Het laatste ijsje net maar op gesmuld als toetje..de vriezer is weer leeg en  aanschaffen zal ik niet meer doen. Ben benieuwd of het te merken is als ik in Juli weer erheen zal gaan

Momenteel is  de waarde in mijn bloed 7.3 en dacht ik..ach.. t zal wel loslopen ..niet dus!

k Heb met dat verstopte hart al met al 4 jaar stil in een hoekje gezeten en bewegen is juist zo belangrijk.

Zien of ik  iets anders kan vinden wat ook een kick kan geven ipv die suiker en andere smuldingen snaaien en een manier om al is het maar steeds even...toch meer in beweging te komen dan momenteel al het geval is.

t Zou ook een kick kunnen geven als  ik straks het voor elkaar krijg en ook stapsgewijs ga afvallen.. wauw!

weer eens iets anders he

natuurlijk  ga ik dit nu aanpakken, kan mij op veel fronten ten goede komen blijkt.

Ook vanwege de polyneuropathie etc. zenuwpijnen

De traumatherapie brengt wel iets teweeg.. mijn voelen krijgt er vele vormen bij. Onzeker  karren met mijn wagentje op de bolle dijk.. geen heerlijk botsauto gevoel meer .. na een leven zonder tranen willen ze wel eens stromen en geraakt  boos en andere emoties laten zich nu zien..echt wennen hoor en nu dit erbij dus

hihi, t wil wel.

Het blijkt ondertussen ook wel dat het beter is om wel te uiten/tonen wat er zoal speelt ipv die stoere sterke blije Ka de overhand geven.. nou..k ga ervoor

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Miranda Tabor
Een bepaalde leegte moet altijd met iets worden opgevuld. De vraag is natuurlijk, met wat. Jij bent echt goed bezig en hebt ook wel heel veel op je bordje. Verwen jezelf vooral ook met gezonde dingen. Heel veel liefs.
12-05-2018 11:44
12-05-2018 11:44 • 1 reactie • Reageer
Karin van der Straaten
zo ervaar ik het ook wel ja... straks is het hoe dan ook niet meer zo nodig.. en nu oefen ik met  leuke soorten tomaatjes..dank je...lief
12-05-2018 22:16
12-05-2018 22:16 • Reageer
Mayke Muller
Sterkte met dit proces 
12-05-2018 06:48
12-05-2018 06:48 • 1 reactie • Reageer
Karin van der Straaten
Ha Mayke..dank je 
12-05-2018 09:33
12-05-2018 09:33 • Reageer
marijke
ja al de peren ijsjes zullen er geen goed aan gedaan hebben. Hoewel ik me afvraag hoeveel suiker er in een waterijsje zit. Ik denk meer de stress zal ik maart zeggen waar je nu inzit door die emdr. En al jaren te weinig beweging. Ben benieuwd in juli!!
11-05-2018 23:46
11-05-2018 23:46 • 1 reactie • Reageer
Karin van der Straaten
goed gezien van je.. dat denken wij dus ook ja  k Hoop dat ik  van de meeste zaken af kan blijven, knuf
12-05-2018 00:05
12-05-2018 00:05 • 1 reactie • Reageer
jolandemooij
Goed dat je dit nu weet.  Jammer dat je beter geen waterijsjes kunt eten. Maar het kan ook heel lekker zijn om zelf ijsjes te maken. 
11-05-2018 21:34
11-05-2018 21:34 • 1 reactie • Reageer
Karin van der Straaten
k Denk dat juist de suiker erin  mijn tik was geworden..   het stoppen met roken  voel ik nu erger doordat ik de traumatherapie doe en  vulde het met waterijsjes op..denk ik t is   wijs als ik  ff probeer door te zetten en  ga afkicken hiervan..zal ook minder spierpijn geven  hihi , k ben toch wel dom bezig geweest..dank je 
11-05-2018 22:43
11-05-2018 22:43 • Reageer