×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Waarachtige liefde

Waarachtige liefde


Waarachtige liefde is een uiterst subtiele trilling, en zowel het uitzenden van deze trilling, 

als het opvangen ervan vraagt veel aandacht en waakzaamheid.

Niets is belangrijker dan het kunnen geven en ontvangen van liefde.
Degene die het begrepen heeft, voelt een zodanige volheid en vreugde, dat al het andere erbij verbleekt.
Want de liefde is heel wat anders dan de aantrekkingskracht die de mensen naar elkaar toe drijft, en die ze van elkaar laat scheiden, wanneer er een einde aan deze aantrekkingskracht komt en wanneer ze zich aangetrokken voelen door iemand anders.
De dag waarop u zult weten wat echte liefde is, zult u uit elke ontmoeting meer zuivere, warme, verlichte elementen halen, elementen van onsterfelijkheid, en ieder zal van zijn kant zeggen: ‘Mijn God, bedankt!
U heeft mij een mens gestuurd die voor mij zoals de zon is, die me verwarmt en verheldert gedurende de winter, zoals een heerlijke en geurende vrucht die me voedt, zoals het water dat mijn dorst lest, zoals de lucht die me licht maakt.'

Omraam Mikhaël Aïvanhov


signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties