×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Mijn kijk op het leven : even over mezelf

Mijn kijk op het leven : even over mezelf


Ik ben hier dus nieuw, ik ben een alleenstaande mama en heb weinig mensen om me heen. Toch heb ik ook een mening en wil deze met anderen delen. Vandaar deze blog. Vele gedachten gaan dagelijks door mijn hoofd, goeie gedachten, minder goeie, ideeën voor de toekomst, dromen, wensen. Dingen die me bezig houden waarvan ik afvraag of ik de enigen ben die hiermee zit. Het is heel moeilijk om in contact te komen met gelijkgezinden, meestal reageren de mensen vrij oppervlakkig, iedereen heeft het liefst iets te zeggen over zichzelf.Ik ben altijd al een dromer geweest, een wenser. Mijn leven is niet gelopen zoals ik het wou maar eigenlijk heb ik van weinig spijt.Er zijn dingen die ik met de kennis die ik nu heb anders zou doen, maar je kan het verleden niet veranderen.Ik ben grote fan van alles om en rond The Secret, ik pas het eigenlijk zeer vaak toe, maar in het boek stellen ze het toch mooier voor dan het is hoor. Het is echt niet zo gemakkelijk om enkel met je gedachten de dingen aan te trekken die je wil.Vooral financieel zou ik het wat beter willen hebben, niet enkel voor mezelf maar omdat ik zoveel zou willen doen voor anderen, grootse en kleinere projecten.Ik heb me al zot gedacht over hoe ik aan meer centen zou kunnen komen, ik geloof niet in de snel geld verdien methodes die je vaak op internet vindt, das te mooi om waar te zijn volgens mij. Ik begrijp heel goed dat je er wel tijd of moeite voor moet doen.Ik koop af en toe eens kraslotjes, het gevoel voordat je krabt is groots, je hoopt in stilte dat het deze keer lukt, spijtig dat er zo weinig grote bedragen inzitten, haha, ik had nog nooit het geluk om iets te winnen, jawel, de waarde van mijn lotje terug, beter dan niks.Ik was een tijd geleden eens bezig met een idee over de lotto. Moesten ze bij de lotto eens 1 keer, zonder vooraf te verwittigen natuurlijk, zodat hetzelfde aantal mensen deelneemt en dezelfde inzet, geen groot bedrag uitkeren maar de inzet verdelen over alle deelnemers. Dan zou iedereen bij deze trekking eens in de prijzen vallen. Maar tot nog toe deden ze nog nooit zo'n actie, ze zouden er meer spelers mee aantrekken wat voor hen zelf goed zou zijn. Best wel geen trekking van de balletjes dan, want als er eentje tussen zit die op dat moment 6 juiste cijfers heeft komt het niet goed, die zou alles opeisen voor zichzelf.Er zijn zoveel voorbeelden van kleine beetjes verdelen over iedereen, zo had ik ook eens het idee om een groep op facebook op te richten, neem nu dat je daar met 200 leden bent, iedereen van die leden heeft het niet breed dus allen eensgezind. Wat kan een mens missen per maand die iedere cent moet omdraaien ? 1 euro, misschien wel 2 euro of maximum 5 euro.Laten we uitgaan van 3 euro wat haalbaar moet zijn. we zijn met 200 leden en geven per maand 3 euro af, dat is samen 600 euro, als dit nu eens via eerlijke trekking gegeven wordt per maand aan 1 lid van de groep, zou toch fantastisch zijn voor die mens ?Tja het zal wel bij dromen blijven voorlopig, ik startte ooit eens zoiets op voor mezelf omdat ik op dat moment heel diep zat, het enige wat ik vroeg was een beetje hulp en om 1 euro te storten, ik bereikte daarmee groepen met duizenden leden, niet 1 iemand reageerde, tja het kost wel wat moeite om het rekeningnummer in te typen in je self-banking maar het betekent zoveel voor die mens aan de andere kant. Zo zouden veel mensen uit de shit kunnen geholpen worden, ook al is het maar tot ze weer mee zijn met hun rekeningen betalen, of een grote tegenslag overbruggen en wat betekent 1 euro voor een mondaal gezin, niets toch.