×

Yoors


Inloggen
×

YoorsSms'jes met beste wensen - Hart van Yoors (01/01/2018)

Sms'jes met beste wensen - Hart van Yoors (01/01/2018)


Toen 2017 bijna de laatste adem zou uitblazen, kreeg ik een idee. Wat als we in het nieuwe jaar onze ogen en oren zouden gebruiken en elke dag (of toch op regelmatige basis) een nieuwsbericht van die dag in de kijker zetten? Dat hoeft niets wereldschokkends of groots te zijn (maar mag wel), maar gewoon iets wat je is opgevallen of bijgebleven.

Wie de lancering van het bericht gemist heeft, kan het lezen hieronder.

Op een feestdag valt er geen krant in de bus, dus daar kon ik niet gaan neuzen naar een bijzonder bericht. Online viel er uiteraard wel een en ander te lezen.
Mijn oog viel op het gegeven dat sms'jes met beste wensen eerder een uitzondering zijn geworden. En eigenlijk stond ik er nog niet heel erg bij stil, maar dat klopt dus. Gisteren regende het haast de hele dag berichtjes op Yoors, Facebook, Whatsapp  of in privé-chatberichten, maar via sms werden er weinig wensen doorgestuurd.

Wie het artikel wil lezen, kan hier even een kijkje nemen.

Heb jij nog wensen doorgestuurd via sms?
Ik moet eerlijk zeggen dat ik die dag niet bewust iedereen heb zitten aanschrijven. Eerder deze maand zijn mijn kerstkaarten verstuurd en verder heb ik iedereen die me een berichtje (via welke weg dan ook) heeft gestuurd een antwoord gegeven.

Foto: pixabay

Word lid en beloon de maker en jezelf!