30 Days Blog Challenge - dag 10

30 Days Blog Challenge - dag 10


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Omdat ik het zelf niet altijd gemakkelijk vind om een onderwerp te vinden om over te bloggen, heb ik een schrijfuitdaging van dertig dagen vooropgesteld. Wie zin heeft om mee te doen, is uiteraard van harte welkom. De bedoeling is om dertig dagen lang een blog te schrijven over een vooraf bepaald onderwerp.

30 Days Blog Challenge

Deze link verwijst naar de challenge en geeft een overzicht van de onderwerpen die aan bod zullen komen. Wie zin heeft om mee te doen...
Quote

Hoe denk jij over drugs en alcohol?

30 DAYS BLOG CHALLENGE - DAG 10

Dat is een boeiende vraag en eigenlijk vrij makkelijk om op te antwoorden. Ik ben absoluut tegen drugs. Het is iets wat ik nog nooit uitgeprobeerd heb (heb ook nog nooit gerookt of van een sigaret getrokken) en wat me ook helemaal niet interesseert. In stationsomgevingen ruikt het wel vaker naar drugs, en deze avond zelfs in de tram. Dat deed me dan onmiddellijk opstaan en een ander plaatsje zoeken want ik hoef niet zo nodig in die 'geur' te zitten.
Alcohol is natuurlijk ook een vorm van drugs, zo mogelijk misschien nog een grotere verslaving. Maar dat is misschien gangbaarder... Al is eigenlijk geen enkele vorm van verslaving goed te praten.
Ik drink graag eens een biertje (in België hebben we aan goede bieren geen gebrek) en jawel, met Aalst carnaval heb ik meer op dan goed voor me is. Maar ik hoef het heus niet altijd. Verder doe je me eigenlijk gewoon plezier met een zoete cocktail of een likeurtje. Zolang het met mate is, moet dat wel eens kunnen.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ben ik met je eens Katrien!
| 12:58 |
Leuk!
| 13:03 |
In drugs en roken ga ik helemaal met je mee: niet aan begonnen/beginnen.
Trouwens, in de Belgische biertjes doe ik ook mee :-)
| 10:44 |
Heb je een favorietje?
| 12:31 |
Westmalle, Leffe, Brugse Zot, Straffe Hendrik ..... etc, etc. etc.....
| 12:36 |
Je kent er wel wat van :)
| 12:44 |
Echt wel! Maar er is nog een hoop te ontdekken!
| 12:51 |
Als je dat maar weet!
| 13:00 |
voor mij geen van beide alsjeblieft bah
| 22:04 |
Ik volg je wel ergens, Johan.
| 22:05 |
altijd goed dank je
| 22:08 |
Leuk om te zien dat je zo consequent dit doet. Loopt het een beetje bij je?
| 21:20 |
De laatste dagen minder, anders had ik tussen de 20 en de 30 views.
Is dat goed?
| 21:23 |
Whaha. Het is beter dan niets, maar ik zou toch meer willen. Maar ik wil toch altijd te veel
| 21:28 |
Ja, meer is altijd beter, maar ik denk dat het best behoorlijk is.
Of misschien maak ik mezelf dat gewoon wijs, dat kan natuurlijk ook!
| 21:48 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen