30 Days Blog Challenge - dag 12

30 Days Blog Challenge - dag 12


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Omdat ik het zelf niet altijd gemakkelijk vind om een onderwerp te vinden om over te bloggen, heb ik een schrijfuitdaging van dertig dagen vooropgesteld. Wie zin heeft om mee te doen, is uiteraard van harte welkom. De bedoeling is om dertig dagen lang een blog te schrijven over een vooraf bepaald onderwerp.

30 Days Blog Challenge

Deze link verwijst naar de challenge en geeft een overzicht van de onderwerpen die aan bod zullen komen. Wie zin heeft om mee te doen...
Quote

Dingen die je tegen een ex wil zeggen.

30 DAYS BLOG CHALLENGE - DAG 12

Deze is wel heel bijzonder, vind ik. Want wat wil je nog tegen een ex zeggen? Ik weet niet hoe dat zit bij jullie, maar er is eigenlijk niemand meer waar ik ooit veel voor gevoeld heb die nu nog een plaatsje heeft in mijn leven. Dat lijkt me ook niet heel erg makkelijk en al helemaal niet prettig voor je huidige partner. Maar goed, ik denk eigenlijk bij deze blogpost meteen aan de quote: 'Have you ever looked at your X and wondered Y?'
Dat herken ik dan wel weer heel fel. Nog niet zo lang geleden kwam ik de kerel tegen waar ik als tiener/prille twintiger stapelzot van was (en wij werden maar liefst twee keer een koppel). En als ik nu naar hem kijk, denk ik: ik bene toch beter terechtgekomen :-).
Maar goed, ik geloof wel dat iedereen op je pad komt met een reden, dat wat je dus in je relaties vond (of net niet vond) je gemaakt heeft tot wie je bent. Dus ook daar moet je een ex dankbaar voor zijn. Misschien is dat wel wat ik hem wil vertellen...

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi gezegd van je!
| 19:56 |
Dank je!
| 20:04 |
Ik heb geen 'ex', in februari kennen we elkaar 40 jaar/ Wel heb ik uiteraard ook mensen die niet meer in mijn leven zijn omdat wegen zich scheidden, of omdat de een meer groeit/anders groeit. En dat is het dan ook voor mij. Ik koester wat goed was voor mij, de meerwaarde die de tijd gaf en waarin het mij deed groeien. We leren allemaal van elkaar en ontmoeten elkaar net 'zomaar'
| 11:53 |
Je leert inderdaad veel van anderen.
| 12:08 |
zeker weten, het kan je heel wat brengen
| 14:25 |
nou ik ben 27 jaar getrouwd en daarvoor heb ik paar vriendjes gehad maar ach nooit echt super liefdes dus nee ik wil niets zeggen.
| 22:25 |
Dan houden we het stil.
| 08:47 |
wat ik zou zeggen tegen mijn ex is:dat ik erg veel spijt heb van wat ik gedaan heb en dat ik mijn leven zou geven voor herstel .
| 21:13 |
Dan hoop ik voor jou, Johan, dat er ruimte is voor gesprek.
| 21:17 |
die ruimte is er niet
| 21:40 |
Dat vind ik heel erg jammer voor je.
| 21:41 |
maar wie weet wat de toekomst hier nog in brengt
| 21:49 |
Ik duim voor je!
| 22:06 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen