30 Days Blog Challenge - dag 14

30 Days Blog Challenge - dag 14


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling
Omdat ik het zelf niet altijd gemakkelijk vind om een onderwerp te vinden om over te bloggen, heb ik een schrijfuitdaging van dertig dagen vooropgesteld. Wie zin heeft om mee te doen, is uiteraard van harte welkom. De bedoeling is om dertig dagen lang een blog te schrijven over een vooraf bepaald onderwerp.

30 Days Blog Challenge

Deze link verwijst naar de challenge en geeft een overzicht van de onderwerpen die aan bod zullen komen. Wie zin heeft om mee te doen...
Quote

Het beste wat je deze week overkomen is.

30 DAYS BLOG CHALLENGE - DAG 14

Ik ben gisteren niet meer aan de pc geraakt, vandaar dat ik vandaag twee blogjes schrijf voor de challenge. Please forgive me...

Deze week was niet zo'n geweldige week qua gezondheid, ik heb een zware verkoudheid te pakken. Dat betekent ook dat mijn energiepeil een pak lager ligt dan anders. Dat heeft dan ook alweer een invloed op de dingen die ik doe (of kan doen) naast mijn voltijdse baan.

Er waren de afgelopen week wel een paar dingen die leuk waren, maar ik kies er eentje uit.
Ik ging voor het eerst naar een poppentheater. Het werd een bewerking van een stuk van Shakespeare, vertaald naar het lokale dialect. Na afloop kreeg je de kans om de marionetten van dichtbij te gaan bewonderen. Wat waren die prachtig gemaakt! Allemaal van hout en vaak ook afgewerkt met leer. Ze leken op het podium ook veel groter dan ze in werkelijkheid waren.

Zo werd het stuk omschreven:

EEN SCHOTS EN SCHIEF STIK VOL ONWEIR, DOISTERNIS EN BLOED

Richaar den Derden van William Shakespeare vertoldj in 't Oilsjters en
bewerkt veir 24 marionetten en een peerd.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zal vast wel een leuke ervaring zijn geweest! Vervelend dat je zo verkouden bent, Beterschap!
| 18:12 |
Dank je wel!
Het is al beter, maar nog niet helemaal van de baan.
| 19:04 |
Geen dank hoor, ja dat heeft z'n tijd nodig weer...
| 01:59 |
Ja, de verkoudheden vliegen om de oren tegenwoordig :(
| 20:00 |
Ja helaas wel.
| 20:03 |
Die 24 marionetten begrijp ik - maar da peerd?
Wel gaaf om bij te zijn!
| 15:00 |
Een 'peerd' is een paard, Hans.
| 15:28 |
Ja, dat weet ik, bij ons in Brabant ook.
Maar ik probeerde me een paard voor te stellen in de voorstelling :-)
| 16:16 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen