×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Film kijken en Cowboys

Film kijken en Cowboys


Hallo lieve mensen,

Vorige week was zo'n drukke week, maar hij is geslaagd. Hij zit er weer op. Deze week is wat rustiger, ik merk dan ook meteen aan mezelf dat de moeheid toeslaat. Niet alleen moe, maar echt het gevoel dat alles teveel is. Ik heb ook geen vrije dag meer gehad, ik zou zaterdag vrij zijn, maar dat was een illusie. Zondag ook gewerkt en nu weer op stage. De dag duurt zo lang, ik ben echt heel blij als het 6 uur is en ik thuis ben. Ik verheug me nu al op lekker eten, film kijken en daarna lekker vroeg op bed, dat heb ik echt even nodig.

Ik heb nu zelfs geen idee wat ik wil vertellen, ik wilde gewoon even klagen hahahaha nee grapje, ik wil iets plaatsen, maar ik heb te weinig energie om iets te bedenken. Er zijn nog wel dingen die ik echt moet doen, morgen komt namelijk iemand langs van school voor een evaluatiegesprek, ik heb daar zo geen zin in, ik kan heel zenuwachtig worden voor zulke dingen. Ik ben dan bang dat ik van alles verkeerd doe of dat er uitkomt dat ik niet op tijd klaar ben voor school enzo.. Het valt vast allemaal wel mee, maar ik weet zeker dat ik morgenochtend opsta met een zenuwachtig gevoel. Dat overleven we ook wel weer.

Ik ben trouwens ook echt verslaafd aan jellybeans. Vroeger vond ik die dingen niet te eten, maar laatst kocht ik ze een keer, omdat ik was vergeten hoe ze smaakten en nu wil ik elke dag jellybeans. Natuurlijk eet ik ze niet elke dag, maar als het kon had ik dat gedaan! Ik heb altijd een zakje van de albertheijn en daar zitten allemaal smaakjes in, de witte vind ik het lekkerst, dat is een beetje vanille achtig, maar het liefst pak ik een handje vol met roze en wit en rood en paars en allemaal van die lekkere zoete kleurtjes (geen groene, oranje of gele) en die stop ik dan allemaal tegelijk in m'n mond, dan komt er zo'n smaaksensatie vrij! Niet te geloven hahahahah. Wat ik ook altijd zozozo lekker vind zijn chocolade rozijntjes. OAHH, als ik bijvoorbeeld film ga kijken ofzo.. ik haal dan op zaterdag soms na m'n werk een zakje, het zijn niet hele grote zakjes dus zo erg is het ook weer niet, maar die heb ik dan altijd al op als de intro van de film nog bezig is.. Ik heb van het weekend ook echt een zielige film gezien.. 50/50 heette hij. Het ging over 2 mannen en een van die mannen had een vriendin enzo en najaa helemaal gelukkig, tot dat hij in een keer hoorde dat hij een zeldzame tumor had.. Toen hij dat aan zijn vriendin vertelde had zij beloofd om voor hem te zorgen, maar ze ging ondertussen vreemd.. en die vriend van hem had haar dus betrapt.. Ik had het zo met hem te doen! Ik kan echt meeleven dan.. ik kreeg ook echt zo'n naar gevoel van binnen en ik haatte die vrouw ook echt echt erg. Ik ging mezelf helemaal voorstellen hoe het zou zijn als mijn vriendje ziek was en alles.. nou ik trok het niet meer. Ik vond het zo sneu.

Ik las net iets grappigs. Echt 5 seconden geleden. Er zit heel vaak in je spijkerbroek een broekzak, maar dan zit er nog een klein zakje bij in.. Ik wist echt niet waar dat voor was, ik deed altijd haarspeldjes ofzo daarin, of geld ofzo, maar nu las ik dus net dat Levi's dat vroeger heeft ontworpen voor cowboys, dan konden ze daar hun horloge veilig in bewaren, ze hadden en horloge met bandje, maar een los klokje. In dat kleine zakje beschadigde hij minder snel dan in je grote zak. Dat wist ik echt niet.


Liefs!