×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Zeuren en Klagen

Zeuren en Klagen


Een hele goede zonnige morgen,

Een nieuwe dag en nieuwe kansen. Maar jeetje.. volgens mij loop ik mezelf voorbij. Ik vergeet op de een of andere manier 's avonds altijd wat ik op een dag gehad heb.. en dan toch lig ik 's nachts wakker.. ik kan dan gewoon niet in slaap komen. In mijn hoofd gebeurt zoveel dat ik niet rustig kan worden. Ik baal hier echt ontzettend van, want ik heb al sinds klein meisje last van migraine, ik heb elke dag hoofdpijn, maar als ik slecht slaap dan wordt de pijn ondragelijk. Dan voel ik mijn hele nek trekken en mijn hoofd brand en neee.. het is niet meer uit te houden. Ik heb de afgelopen 2 weken ook een paar aanvallen gehad, dan wordt het zo erg dat ik er ziek van wordt en dat het toilet mijn beste vriend is. Ik moet dan zorgen dat ik rust neem en ga slapen, maar dat ik niet altijd een optie. Ik heb medicijnen die in zo'n aanval de misselijkheid wat wegnemen en dan gaat het opzich wel weer, maar voordat deze werken moet ik wel slapen. Heel vervelend allemaal. Verder gaat het allemaal prima. De dagen zijn veel te kort natuurlijk, maar ik heb het liever druk dan dat ik de hele dag een beetje niks zit te doen.

Ik had gister avond een beetje een rot avond, met wat gedoe enzo, dus ik ben vandaag echt moe. Ik hoop ook oprecht dat deze dag snel voorbij is, want ik wil gewoon slapen en muziek luisteren en even relaxen. Ik heb wel besloten dat ik mezelf even trakteer op lekker eten vanavond. Ik ga zelf iets Grieks maken met lekkere Griekse aardappelmix, gyros, tzaziki, komkommer en sla met Griekse kaas en dan nog een lekker toetje. Daar heb ik echt even zin in, want ook het eten gaat de laatste tijd niet helemaal zo als het hoort. Ik ben als klein meisje een paar keer op Corfu (een Grieks eiland) geweest en als ik dan iets Grieks eet dan komt dat vakantie gevoel weer even helemaal terug. Dus ik ga vanavond even ultiem genieten hahahaha. Daarna ga ik lekker uitgebreid douchen, gezichtsmaskertje, scrubben en daarna insmeren met bodylotion en languit op de bank. Soms moet je jezelf zo'n avond gunnen. Ik denk dat ik deze hele dag maar even wat gas terug ga nemen, niet omdat ik niet wil, maar gewoon omdat ik het even niet trek. Ik snap ook echt niet wat me bezielt dat ik zo'n zeik verhaal ga plaatsen, maar het leven is niet altijd rozengeur en manenschijn.

Ik ga ook even over iets praten waar ik gelukkig van word; de zomer. Ja. Zomer.. daar word ik altijd zo blij van.. zon, warmte, vrolijke mensen, geen dikke jassen en sjaals maar gewoon lekker over straat in een t-shirt en dan die stralen op je armen voelen en dan 's avonds het gevoel hebben alsof je al een beetje bruin wordt.. jaa echt genieten is dat! Was het maar gewoon altijd zomers.. Nu is het ook wel redelijk lekker weer.. het is dan wel koud, maar het zonnetje is erbij. Alhoewel.. vannochtend zat ik de hele busreis met mijn gezicht recht in de zon en op het moment dat ik uitstapte betrok alles en begon het te regenen.. daar had ik echt geen rekening mee gehouden! Ik had een stoffen jas aan die niet heel goed tegen regen kan, dus dan moet ik gewoon maken dat ik op stage ben. Dat heb ik gedaan, en toen ik aankwam werd het ook alweer droog, het was echt een buitje.

nogmaals sorry voor mn zeurverhaal, maar soms moet ik even klagen hahahaha


Heel veel liefs!