mijn lichaam

mijn lichaam


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat ben ik toch trots op mijn lichaam. jaren gebruik van vele morfine en andere pijnstilling mag ik mededelen dat mijn lichaam goed bezig is. ik heb namelijk van de 70 mg morfine nog maar 12 over. ook heb ik geen arcoxia of buscopan meer. ik heb geen oxazepam meer voor mij rustig te houden. en daardoor werken mijn darmen ook weer beter.

jeetje lichaam ik ben zo trots op je.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dan mag je zeker trots zijn op je lichaam.
Ik heb gelukkig maar een paar dagen Morfine gehad, geweldig tegen de pijn, maar doet rare dingen met je bewustzijn.
Buscopan een paar weken gebruikt tijdens mijn behandelingen, ben daar wel positief over.
Mijn darmen zijn op dit moment niet helemaal op hun gemak, ze werken te traag, eens kijken hoe ik dat kan verbeteren.
| 10:09 |
Idd goed bezig!
Doe zo verder
| 12:57 |
Wat knap van jou!
Ben wel best gezond nieuwsgierig naar je verhaal erachter! Ik ben altijd geinteresseerd in de mens en haar,zijn verhaal,kan ik miss nog iets van leren en of me nog gelukkig prijzen en mijn eigen verhaal wat relativeren
| 11:49 |
ik ga eerst even eten en dan zal ik daarna mijn verhaal achter dit stuk uitleggen in een nieuwe blog. heb je overigens op volgen gezet
| 12:19 |
Ik jou ook
| 19:32 |
Goed zo!!!! Je kan trots zijn op jezelf!
| 10:43 |
dank je wel vind ik heel lief van je
| 11:02 |
Xxx
| 11:10 |
geweldig ja en t doet t nog steeds, maar jij bent diegene die t aanstuurt, goed bezig
| 10:40 |
Daar heb je zeker gelijk in we hebben het afgelopen jaar zoveel meegemaakt wat niemand zal begrijpen. maar er is niks ergers als je geest dan opgeefd en je lichaam daardoor niet verder kan
| 11:03 |
vreselijk ja, daarom is steeds weer voor jezelf gaan staan erg belangrijk en ach..waarom moeten anderen t snappen..zal nooit omdat ze t niet voelen kunnen. als jij /wij en vele anderen t maar koesteren, t draagt ons al vele jaren
| 11:33 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen