×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Bijna ga ik in iets geloven.....

Bijna ga ik in iets geloven.....


Ken je dat? Dat je zo aan iets gehecht bent en dat vervolgens kwijtraakt?

Een ketting? Een armband? Noem maar iets...

6 jaar geleden kreeg ik van mijn ouders een ketting met een klein talismannetje eraan....Deze zou bij bescherming en geluk brengen... En ik ben totaal niet bijgelovig. Ik droeg hem gewoon 24 uur per dag. Alleen tijdens mijn haren verven deed ik hem af en had de ketting een vaste plek. Al 6 jaar lang. 

De laatste keer ook......Dacht ik..

Niet dus!! Ik begin spontaan te zweten,....shit shit , waar is me ketting. Hij moet er liggen, ik weet zeker dat ik hem daar neer gelegd heb. En vervolgens ga ik twijfelen  of ik hem wel afgedaan heb...Hij zal toch niet losgeschoten zijn tijdens het douchen?

Nee ik weet zeker dat ik hem af heb gedaan...Toch? 

Ok....dan ga je op alle andere optionele plekken zoeken. Dat na 5x gedaan te hebben ga je op de niet logische plekken zoeken. Vervolgens ga je de stofzuigerzak helemaal leeghalen....Ook al moet je nog stofzuigen want je hebt hem de dag ervoor niet gebruikt. Wc, doucheput, gootsteen, zwanenhals, bed, droger, wasmachine, broekzakken, keukenla, etc etc etc. Overal zoeken, Kasten leeggehaald, elk kledingstuk losgeschud om te kijken of het niet daar tussen is terecht is gekomen. Banken uit elkaar, bed uit elkaar, trapkast leeg, hobbymanden ( die je al maanden niet heb aangeraakt ) nakijken.

Nou ja overal waar je uiteindelijk maar kan bedenken is nagekeken. Alles overhoop gehaald. Niets....Niets te vinden. Dan denk je dat er maar 1 optie is, en dat is dat hij toch doorgespoeld is tijdens het douchen. Nou dan kun je veel doen , maar die ketting vind je dan niet meer.


Dagen en weken speel je het hele riedeltje dan gewoon nog een keer af, je weet tenslotte zeker dat je hem afgedaan hebt tijdens het douchen. Je begint het steeds meer zeker te weten. Dan ga je toch nogmaals alles nog eens nakijken, alles weer overhoop. Nog steeds niks te vinden.


Na maanden van overdenken, zoeken en weer zoeken heb ik uiteindelijk besloten er me er dan maar bij neer te leggen dat ik hem niet meer ga vinden. Van mijn verjaardagsgeld heb ik uiteindelijk een andere mooie ketting gekocht. Maar toch had die ketting niet die betekenis die mijn andere ketting had.... 


En dan.....Na maanden er wel aan gedacht te hebben maar niet meer te hebben gezocht moet ik iets uit me kofferbak pakken van de auto en wat ligt daar??


Ja hoor!!!! Eindelijk!!! Echt!!! Daar ligt mijn ketting!!! OOO wat was ik blij!!!!

De buurvrouw vroeg aan me of ik wel ok was, zo blij reageerde ik hahah. 

Dit moet geluk zijn!! 

Zij die niet bijgelovig was , werd dat spontaan wel. Hij lag daar alsof hij er net neergelegd was. Hij kan daar niet al die tijd gelegen hebben, ik rijd tenslotte elke dag met me auto. Dit moet een teken van geluk zijn geweest!! 


Maar goed, hoe hij daar terecht is gekomen maakt me ook eigenlijk niks uit hahah. Ik heb me ketting terug. Hij hangt weer trouw om me nek.

Hij mag me weer elke dag geluk gaan brengen hahah.


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties