Dutch Planner Swap

Dutch Planner Swap


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb mezelf een tijdje geleden aangemeld voor een Dutch Planner Swap. Ik hoor je denken: wat?!?! Een Swap! Echt super leuk om te doen. Ik heb al eens eerder meegedaan aan een swap, maar dat was een swap voor iedereen uit het gezin. Nu is het en swap met als thema Bullet Journal Kerstmis. 

 

Wat is een Swap:

Een Swap is dat jij voor iemand (die je niet kent) cadeautjes gaat kopen voor een bepaald bedrag en dat een andere persoon voor jou dat gaat doen. Iedereen heeft dus een "maatje" waarvoor je cadeautjes gaat kopen en een "maatje" (welke bij jou nog niet bekend is) die cadeautjes voor jou gaat kopen. Dit alles doe je meestal aan de hand van een vragenlijst om een beter beeld te krijgen van de persoon voor wie je moet gaan kopen. De pakjes worden allemaal op één datum uitgepakt. Dit alles vereist uiteraard een strakke planning.

 

Meedoen:

Op Facebook en Instagram, maar ook op blogsites zijn groepen te vinden die regelmatig een swap organiseren. Als je mee wilt doen moet je, je eigen aanmelden. Lees vooraf eerst de regels van de groep goed door. Kun jij deze periode daadwerkelijk deelnemen? Kun je het pakket op tijd versturen? 

 

Naast de strakke planning en de mega organisatie is het erg leuk. Ik ben heel erg benieuwd wat mijn onbekende "maatje" voor mij gekocht heeft. Ook ben ik benieuwd wat mijn "maatje" waar ik voor moest gaan kopen vind van dat wat ik gekocht heb. Ik heb inmiddels alles al gekocht en ingepakt. Het ligt klaar voor verzending en gaat volgende week op de post (met track en trace). Dan dan begint op mijn pakketje en daarna het wachten op het uitpakken wat voor 1 december gepland staat!


Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
ooit al eens gedaan. was toen best leuk
| 12:04 |
Was dat ook een thema Swap?
| 15:44 |
nee dat heete toen anders iets van : cadeautje voor iedereen
| 17:44 |
Dat heb ik ook eens gedaan is leuk
| 08:16 |
Zeker erg leuk!
| 09:54 |
Ik doe dit al jaren binnen verschillende groepen.
Leuk om te doen.
| 08:07 |
Ja echt super leuk! Dit is mijn 2e swap. Heb nu al zin in de volgende ;-)
| 09:54 |
Ik was hier ook voor benaderd door een vriendin en dacht leuk ik doe mee dus via mijn Facebook een oproep gedaan wie er nog meer mee doen WOW dat had ik beter niet kunnen doen. Werd meteen door iedereen gewaarschuwd, was oplichting etc heb het toen maar snel verwijderd en niet meer mee gedaan. Hoop dat jij trouwens mee doet met een betrouwbare groep want het idee klinkt nog steeds leuk, echter ik laat het erbij.
| 22:37 |
Deze groep is zeker betrouwbaar. Heb het eerst even aangekeken en wordt super goed georganiseerd! Ik heb mijn pakket verstuurd, die is al aangekomen bij de ontvanger en mijn pakket heb ik ook al binnen. Mocht je willen weten welke groep op FB dit is kun je altijd een privebericht sturen ;-)
| 09:54 |
Voor nu niet, maar fijn dat het werkt. Wat heb je gekregen?
| 23:09 |
Geen idee (nog niet) uitpakken is op 1 december. Ik zal daarna zeker een blog plaatsen ;-)
| 23:24 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen