Ik trek me terug op het toilet .... (repost)


Mijn eerste blog op Yoo.rs, maar nog steeds o zo waar.... *zucht*.


Ik trek me terug op het toilet... ken je dat liedje nog van Kinderen voor Kinderen? Bij ons thuis vooral voor Mama een uitkomst soms... ;-)


Je kent dat wel geen tijd voor jezelf, alleen als je kinderen in bed liggen. Vooral nu met die (veel te lange) zomervakantie kan ik me kont niet keren of een van mijn kinderen heeft me nodig. De oudste heeft geen middagdutje meer de jongste nog wel. En aangezien de jongste een echt mama's kindje is en het liefste heel de dag bij mij hangt maak ik vaak tijdens zijn dutje tijd voor mijn dochter. Heel vaak is ze ook lekker buiten aan het spelen, maar is ze dat niet heb ik tijd voor haar. Tijd voor mezelf heb ik niet als de kinderen wakker zijn. Niet erg hoor! 


Maar goed waar deze blog vooral over gaat is het toiletbezoek of beter gezegd heeeeeel erg vluchtig toiletbezoek. Negen van de tien keer is er wel wat als ik moet. 


- Als ik moet, moet mijn dochter ook;

- Als ik er ben staat er iemand aan de deur (meestal mijn buiten spelende dochter die iets wil hebben);

- Als ik er ben, dan staat de kleinste ook in het toilet. Als hij wakker is doe ik de deur niet op slot, maar laat ik hem op een kier staan. Vaak krijg ik dan een kijker;

- Als ik er ben, staat er iemand anders aan de deur (lees dochter of vriendlief) die ook moeten;

- Als ik er ben, en de deur is dicht staat de jongste op de deur te rammen omdat hij er niet in kan;

- Als ik er ben, met de deur op slot en vriendlief is thuis: wordt ik bedolven met vragen: waar? Wie? Hoe? Wat? En dan niet door dochter, maar vriendlief...

- Als ik er ben, er is niemand wakker of thuis....... HEERLIJK


Beetje maybe wel een vreemde blog, maar ja hahah het kwam ineens in me op en zeg nu zelf... we hebben het ook over bevallingen, spuitluiers en andere vieze en aparte dingen. Daarbij is dit de normaalste zaak van de wereld hahaha.


Misschien herkennen sommige van jullie je ook hierin. Op welke manier wordt jij "gestoord" bij toiletbezoek?!

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.