Kleurboek voor Volwassenen -Harry Potter-

Kleurboek voor Volwassenen -Harry Potter-


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Laatst zag ik dit kleurboek van Harry Potter en ik als Potterhead vond dat natuurlijk al meteen helemaal geweldig. Ik heb hem dan ook meteen besteld via internet. Ik vond hem wel wat prijzig.


De kleurplaten die er in staan zijn erg leuk, sommige ook lastig in te kleuren. Dit omdat de afbeelding die je in moet kleuren veelal dezelfde tinten hebben. Er staan veel verschillende kleurplaten in. Kleurplaten van vooral plekken en personages zoals de kaft al aangeeft, Zweinstein, het Nest, de Weg is Weg, het huis van de Duffelingen en nog veel meer. Er zijn overigens meerdere varianten van Harry Potter Kleurboek voor Volwassenen.

Achterin het boek staan alle scenes in kleur, zodat als je het even niet meer weet je kunt spieken.


Dochterlief vind dit kleurboek ook helemaal geweldig en daarom heb ik voor haar meteen maar wat kleurplaten gekopieerd, zodat mijn boek niet meteen helemaal vol gekrast ligt. Ik bewaar hem dan ook buiten bereik van de kinderen.


Ik vind ze erg leuk, maar ook erg prijzig. Dan erbij zijn er op Pinterest veel kleurplaten te vinden. Ik heb hiervoor al een bord aangemaakt die je HIER kunt volgen. Alleen zijn de kleurplaten die op Pinterest te vinden zijn niet de kleurplaten die in dit boek staan.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
deze lijkt mij ook mooi
| 01:45 |
Hij is gaaf, maar wel prijzig...
| 07:57 |
Ik heb er zelf ook één uit deze collectie, maar inderdaad lastig om te kleuren. Ik ben zelf zo erg dat ik er vaak twee koop. 1 voor in de collectie en 1 om te gebruiken.
| 13:54 |
Die kleurboeken zijn altijd zo leuk! :)
| 22:54 |
Wat leuk dat het bestaat
| 23:21 |
Ik had hem (een andere variant) gezien in de tijdelijke Harry Potter winkel, maar vond hem inderdaad erg prijzig. Wel leuk, maar heb het toch maar niet gedaan.
| 22:12 |
Ik heb er ook een gekregen met kerstmis! Vond hem ook meteen erg leuk!
| 20:38 |
Leuk is ie zeker!
| 21:57 |
Lijkt mij ook een leuke!
| 19:44 |
Wel prijzig ;-)
| 21:57 |
Dacht ik al wel
| 21:59 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen