Recycle DIY - Kinder Keukenschortjes

Recycle DIY - Kinder Keukenschortjes


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat een super leuke uitdaging/wedstrijd van A Second Life! Ik doe daar natuurlijk graag aan mee om Yoors iets creatiever te maken ;-).

Wat is mijn inzending? Ik maak van oud tafelzeil kinder keukenschortjes of kliederschortjes, het is maar net hoe je het wilt noemen. Bij ons is tafelzeil vaak aan één kant versleten, de kant waar we meestal zitten te eten. De andere kant van de tafel en dus ook het zeil blijft meestal wel netjes. En van dat stuk maak ik schortjes.

Wat heb je nodig?

- Tafelzeil

- Schaar

- Lintjes

- Naaimachine

- Naaigaren

Hoe maak ik het?

Op het tafelzeil teken ik aan de achterzijde de omtrek van het schortje, ik heb hiervan een mal liggen. Vervolgens knip ik deze uit. Vervolgens kies ik leuke lintjes voor om de nek en voor de middel. Deze knip ik op het juiste formaat, zodat deze over het hoofd past en om de middel vast gemaakt kan worden. Deze zet ik vervolgens aan het zeil vast met de naaimachine. Ik maak één lintje altijd dubbel vast.

En voila! Klaar is het kinder schortje!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Das een vrolijk shortje zeg ;)
| 12:59 |
Wat schattig, wij gebruiken placemats bij het eten haha misschien gewoon een keer tafelzijl kpoen :)
| 22:50 |
Hahah
| 14:07 |
Super leuk! Ik voeg hem toe aan de wedstrijd pagina
| 21:34 |
Dank je!
| 14:07 |
ook echt enig !
| 21:18 |
Dank je wel!
| 21:20 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen