Shoplog Kruidvat - Bullet Journal (deze week)

Shoplog Kruidvat - Bullet Journal (deze week)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat een gave artikelen heeft Kruidvat deze week in de aanbieding! Ideaal voor Bullet Journal. Ik ben dan ook vandaag meteen even langsgegaan om te kijken of ik al iets kon bemachtigen.

 

 

 

En ik had geluk, alles was nog aanwezig in de winkel. Ik nam alleen niet alles mee, maar wel kocht ik het notitieblok A5 voor dochterlief. Dit blok is te koop in 3 verschillende modellen. De ene heeft gelinieerd papier, de andere wit papier en de derde dotted. Dat is degene die ik meegenomen heb, omdat dochterlief die ook wilde. Ik heb namelijk ook een dotted bujo. Ook nam ik het werkboek Doodle mee. Dit is een boek om beter te worden in het maken van leuke tekeningen. Dochterlief vind dit boek ook geweldig. En als laatste nam ik de Brushpennen mee (alle 3 de sets die ze hadden liggen). Ik heb ze nog niet geprobeerd in mijn bujo, maar dat ga ik zeker nog wel doen. Mochten ze doordrukken dan kunnen dochterlief en kleine vent ze vast wel gebruiken als zij aan het tekenen zijn ;-).

 

 

 

Wat ze verder nog hebben zijn twinmarkers (stiften die aan de ene kant een dunne punt hebben en aan de andere kant een dikke punt). Ze hebben deze in 3 verschillende sets met verschillende kleuren. Calligraveer starterskit heb ik ook laten liggen. Als hierbij een calligrafeerpen zou zitten was het een stuk interessanter geweest. Nu was het alleen voorbeelden, papier en een clipboard. Ook hebben ze een werkboek handlettering, schriften met papier erin zoals het notebook en Stabilopennen.

 

Stabilo pennen zijn mijn favoriete pennen voor in mijn bujo, maar de kleuren die in de sets zaten heb ik (bijna) allemaal al. De kleuren die ik nog mis zal ik komende tijd af en toe wel eens bijbestellen zodat ik de serie volledig compleet heb.

 

Wat vinden jullie van deze Kruidvat aanbiedingen? Voor dochterlief ben ik er super blij mee. Ik zelf ben nog steeds blij met mijn eigen bujo die toch wat beter van kwaliteit is, maar tja... dat had ik ook niet anders verwacht van de prijs. Desalniettemin prima aankopen voor een klein bedrag. Ideaal nog als schoencadeautjes ;-)

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ga zo ook richting Kruidvat
| 10:05 |
En nog wat kunnen bemachtigen?
| 21:18 |
Jazeker
| 21:18 |
Goed zo! Ik las op facebook dat er al veel uitverkocht was.
| 21:20 |
Ik heb er zelf helemaal niks met met dat bujo. Mij te veel gedoe. Ik hou ook niet van moeten..zoals met dagboeken. Maar het is wel een voordeel dat alle pennen ed die ik nodig heb gewoon aanwezig zijn.
| 15:11 |
Dat is inderdaad een voordeel ;-)
| 15:15 |
Wacht, is dit Kruidvat Nederland? Want dit zijn wel echt heeeeeele leuke dingen! :o
(misschien moet ik mijn Kruidvat-boycot even opheffen)
| 22:49 |
Even maar he hahahaha;-)
| 15:09 |
Ja, maar oprecht écht even :'D Ik heb er zo mijn redenen voor. Maar ze hebben wel onwijs leuke dingen.
| 16:14 |
Dat wel ja! ;-)
| 18:05 |
Misschien wel ;-)
| 15:15 |
Leuke shoplog.
Van de week nog eens even kijken of er nog iets bijzit wat ik kan gebruiken voor in mijn kleurboeken ( behalve stabilo)
| 21:32 |
Ik lees overal dat het hard gaat, hopelijk kan je nog iets bemachtigen ;-)
| 15:15 |
Ga morgen even kijken denk ik. Heb vandaag bij Action ook alweer 3 nieuwe Twinmarkers meegenomen
| 17:18 |
Action is helemaal niet goed voor mijn bankrekening :-D
| 18:05 |
Nee heel slecht.... En moet morgen weer terug. Hopelijk dan wel weer kassa op voorraad
| 18:07 |
Wat leuk ik ga mogen kijkn
| 17:09 |
En heb je nog wat kunnen bemachtigen?
| 15:14 |
Wat een leuke shoplog.
| 17:08 |
Dank je wel!
| 15:14 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen