Uitnodigingen en Trakteren

Uitnodigingen en Trakteren


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Uitnodigingen en trakteren, de titel zegt het al zo'n beetje: we hebben bijna een verjaardag. Nou niet één, maar twee. Allebei mijn kids zijn eind januari jarig. Dus een drukke en voor de kinderen een spannende tijd.

Ik heb van mijn tante (en die heeft het weer van mijn moeder) de traditie overgenomen om unieke uitnodigingen voor de verjaardagen van de kinderen te maken. Ja, zelf te maken! En ik vind dat echt super leuk om te doen. En ik heb daarbij ook altijd een thema die ik doorvoer in het traktaties voor het kinderdagverblijf en voor school. Beetje overdreven? Misschien wel, maar ik vind het super leuk om te doen.

Zo heb ik voor ons stoere ventje die fan is van Paw Patrol uitnodigingen en traktaties in thema gemaakt. De uitnodigingen zijn positief ontvangen, de traktaties worden over 2 weken uitgedeeld aan de kindjes van het kinderdagverblijf. Vorig jaar had hij zijn uitnodigingen en traktaties in Jokie (van de Efteling) thema en zijn 1e verjaardag was het Woezel en Pip thema.

Voor ons dametje hebben we dit jaar Ariel de Kleine Zeemeermin thema. Ook hier moeten de traktaties nog gegeven worden (en zijn ze overigens nog niet klaar. Ik ben druk bezig met de voorbereidingen. De foto bij deze blog is van de traktaties). Vorig jaar hadden we een Alice in Wonderland thema feestje en het jaar daarvoor Frozen. Andere thema's waren Hello Kitty, Woezel en Pip en Dora.

Zijn jullie ook altijd creatief (geweest) met de uitnodigingen en traktaties van de kinderen?Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat leuk thema's. Ik heb laatst nog een blogje gewijd aan de traktaties die ik al had gemaakt. Voor dit jaar moet ik nog even nadenken...
| 21:31 |
Wat leuk die thema's. Ik heb er laatst nog een blogje aan gewijd. Met dit dingetjes die ik al gemaakt heb. En met dingen die mijn zoon graag wil trakteren. Voor dit jaar ben ik er nog niet over uit.
| 21:30 |
echt heel leuK!
| 18:29 |
Dank je!
| 21:54 |
Wat super leuk en creatief! Hier in maart de eerste verjaardag met traktaties dus ben nog op zoek naar leuke ideeën.
| 20:00 |
Is de kleine ergens fan van? Misschien dat je iets van mij kunt gebruiken? :-)
| 20:32 |
Vooral nog heel veel prinsessen.. maar ik zat er misschien ook aan te denken iets met de naaimachine te maken.
| 06:25 |
Ja mijn ex was de creatiefe
| 19:45 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen