×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Hiep Hiep Hoera, ik ben 26 jaar!

Hiep Hiep Hoera, ik ben 26 jaar!


Kleine update ;) Ik ben vorige weekend 26 jaar geworden. Dit weekend vier ik mijn verjaardag, samen met mijn oudste dochter, tweede dochter en onze vierde dochter.

De 19de kwam ook de man met de lange witte baard en rode mijter in het dorp. Mijn oudste dochter stikjaloers dat sinterklaas om mijn verjaardag kwam . 'Mama, jij hebt de mooiste verjaardag ooit want sinterklaas komt ook!' was een van haar uitspraken.

Die ochtend vol vrolijkheid naar de kern van het dorp gegaan. Daar kwam ie dan. Niet met zijn boot maar op een motorbootje die op een trailer lag. Wat een pret. Na een optocht door het dorp mochten de kinderen van de peuterspeelzaal en de onderbouw van basisschool naar de bovenzaal in de kroeg. Daar hebben ze liedjes gezongen en wat lekkers gekregen. Mijn meiden hebben er in ieder geval van genoten.

Die middag hebben we heerlijk thuis wat lopen keuvelen. Er is een slinger gemaakt voor aan de muur, een lekkere worteltaart en de speelgoedkast is nu ook opgeruimd. Van de slinger en de worteltaart komt nog een blog op yoors ;)

Zondag was het de laatste zondag van het kerkelijk jaar. Dan worden de mensen die in dat jaar zijn overleden herdacht. (zeg ik dat goed, kan er even niet op komen). Alle broers en zussen van mijn vaders waren er en een paar broers en zussen van mijn moeders kant. Het viel mij allemaal mee ook de dagen erna. Ik merk aan mezelf dat ik het overlijden van mijn vader nu al een goed plekje kan geven . Een paar weken geleden kon ik nog niet over hem praten zonder in huilen uit te barsten. Alleen aan hem denken deed mijn ogen al prikken van de tranen.

Die middag nog gezellig thee geleut met mijn beste vriendin. Wij kennen elkaar al sinds de peuterspeelzaal. We verwachten later rollator races in het bejaardenhuis te organiseren!!!

Afgelopen maandag werd mijn oudste dochter vijf jaar! Vijf jaar geleden alweer dat ik voor het eerst moeder werd. Ik was zo onvoorbereid op het hele moederschap maar toch kijk ik met veel trots terug hoe ik en mijn man zijn gegroeid als persoon, stel en gezin. Elke keer als een van mijn meiden jarig is blik ik weer even terug hoe snel ze dat jaar zijn opgegroeid en hoe geweldig het is dat ik de eer krijg dat te mogen meemaken.

Voor onze dochter hebben we een tiptoi startersset gekocht. Het lichaam, elke ochtend speelt ze er mee en vertelt ze ons wat feitjes die ze dan geleerd heeft. Het heeft het interactieve van een computerspel maar ze zitten niet achter de computer en dat vind ik er zo mooi aan. Daarnaast ontzettend veel uitbreidingen te koop. Zo kun je ze uitbreiden om meer kennis op te doen over aardrijkskunde, rekenen, taal en dat op een leuke en speelse manier.

Dit tijd van het jaar is erg druk maar ook geweldig! Dit weekend een volgeboekte agenda maar ik heb er ontzettend zin in. Zaterdag sinterklaas op mijn man zijn werk, daarna verjaardag van de vriendin van mijn broer en ik krijg die middag mijn verjaardagscadeau. (Ik hou nog even voor mezelf wat dat is, foto zal volgen.)

kippepootje
lang zal ze leven gefeliciteerd
25-11-2016 21:21
25-11-2016 21:21 • Reageer
Ingrid Tips en meer
Slik... wijlen mijn vriendin en ik namen ons ook voor om als oudjes samen in een bejaardenhuis te gaan #rollatorrace... Ik had jou eigenlijk wel ouder geschat :)
25-11-2016 14:24
25-11-2016 14:24 • Reageer
lekkerereceptenvoor2
Nog van harte gefeliciteerd. Mooie en toch ook emotionele periode achter de rug. ;-)
25-11-2016 13:37
25-11-2016 13:37 • Reageer