Mijn favoriete quote!

Mijn favoriete quote!


settings
 • Instellingen
 • Positie

  Automatische scrolling

God schenk mij de kalmte om dingen te accepteren die ik niet kan veranderen. De moed om de dingen die ik kan, te veranderen en de wijsheid om het verschil te weten.

Dit is mijn favoriete quote/gebed en ik ga je vertellen waarom.

Elke keer als ik in een dipje zit zoek ik deze tekst weer op. Ik vind het lastig om rust in mezelf te vinden. Ik vind het lastig situaties, gevoelens, herinneringen ect. los te laten. Door dit te lezen geeft het me vaak motivatie om te kijken of ik daar iets aan kan veranderen. Dan hou je twee opties over.

1) Je kan het niet veranderen. Dan probeer ik zo goed ik het kan los te laten. Vaak wil dit wel omdat ik goed gekeken heb naar kan ik het veranderen.

2) Je kan er verandering in brengen. Wat het ook is, ik kan nu heft in eigen handen nemen. Soms vind ik dat heel erg spannend maar als ik van mijn rotgevoel afwil zal ik er toch door de zure appel moeten bijten of moeten accepteren dat het zo is.

Dit is zo toepasbaar op elke situatie, daarom hou ik er zo van. Het is geeft mij een gevoel van hoop en positiviteit. Ik weet niet zo goed waar ik deze ooit gevonden heb. Maar wie dit geschreven heeft, dank je wel.

Deze blog is een onderdeel van de 30 dagen blog challenge. Elke dag schrijf ik een blog met uiteenlopende onderwerpen waarmee jullie mij en mijn gezin snel zullen leren kennen. Wil je ook meedoen hou #30dagenchallenge in de gaten. Willen jullie meedoen gebruik dan ook deze tag en geef de link van jou blog door :)


Hier de onderwerpen van deze week. Doe met me mee!

 • Droombaan
 • Meest trots moment
 • Wat is je grootste angst
 • Jouw favoriete lied/ of top 5
 • 5 doelen waar je nu mee bezig bent
 • Wat zit er in mijn tas
 • 10 favoriete gerechten/snacks

onderwerpen die zijn geweest:


*foto van pixababy.comBeoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooi!!!! Ook een van mijn favorieten! :-D
| 18:45 |
Dat is een hele goede om je aan vast te houden!
| 15:22 |
#30dagenchallenge yoo.rs/sylbibj/

En vaak, kan je zeker wel dingen, situaties veranderen. Alleen je moet zien hoe!. En als je dat eenmaal gezien hebt, dan ga je er ook voor.
| 10:19 |
Ja een heel mooie quote gezegende dag vandaag
| 09:59 |
Mooie tekst, en fijn dat je er zoveel kracht uit kan putten :)
| 09:54 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen