voortgang afvalrace met koolhydraatarm dieet: week 1 en 2

voortgang afvalrace met koolhydraatarm dieet: week 1 en 2


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik heb me vorige week gewogen en gemeten en helemaal vergeten update te plaatsen. Onder begeleiding van de dietist ben ik het koolhydraatarm/beperkt dieet gaan volgen en wat voel ik me goed. Veel meer energie, vrolijker en veel minder klachten. Alleen dat is al winst maar wat zeggen de cijfers? Meten is weten.

gewicht is 90 kilo, ik was voordat ik begonnen was met het dieet een kilo aangekomen dus een kilo eraf.

buikomtrek is van 123 cm naar 117 cm gegaan. 6 cm eraf

taille is van 100 cm naar 93 cm gegaan. 7 cm eraf.

bovenbeen was 60 cm en is hetzelfde gebleven.

Twee weken in het dieet is er dus al aardig veel verandering plaats gevonden maar ik ben er nog lang niet maar dit geeft wel goede moed. Ik vind het wel lastig om van de cola af te blijven en koolhydraatrijk voedsel Merk dat ik echt een junkie ben in die zin. Deze week vooral lastig omdat ik bij mijn mama bleef eten en die vind het heel erg lastig dat je niet iets mee eet met de koffie of thee en ja als het aangeboden wordt is het soms lastig om nee te zeggen. De eerste twee weken was ik erg streng voor mezelf vooral om van de colaverslaving af te komen. Wat ik lastiger vond dan stoppen met roken. Maar goed nu mis ik het helemaal niet meer.

Ik zit nu al in de derde week en zoals ik al zei vind ik het lastig maar vandaag heb ik het weer streng opgepakt. Nu helpt het ook niet mee omdat ik mijn maanstonden heb en dan ben ik echt een carb craving junkie! Maar goed, nog 4 dagen te gaan dan moet het weer over zijn maar nu weet ik wel dat ik tijdens de maandelijkse hel meer hongergevoel heb.

Volgende week ga ik meten en wegen bij de dietist en zal dan weer een update plaatsen :) Dan ben ik dus al vier bijna vijf weken bezig met het koolhydraatarm/beperkt eten en ben wel nieuwsgierig hoe de eerste maand dan is gegaan.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Echt super hoor :)
| 23:01 |
wow...super goed resultaat al. Dat is in ieder geval een goede stimulans! Top!
| 14:42 |
Mooie resultaten!
Veel succes.
Ik eet ook (ongeveer 5 op 7 ) koolhydraatarm, maar bij mij gaan er voorlopig geen grammekes meer aan af!
| 13:48 |
Oh wat goed!
| 20:58 |
Als je een tijdje bezig bent en de resultaten te zien zijn gaat het veel makelijker.
Maar nu heb je al een mooi resultaat, ga zo door!
| 19:26 |
Goed zo. Bij de lidl kan je fair trade pure chocolade kopen met een hoge cacao gehalte. Een stukje hiervan eten kan geen kwaad. Een paar walnoten is ook een oplossing. Dan heb je wat te knabbelen.
Hou vol!
| 17:54 |
Die van de lidl is super lekker :) De lidl had nu ook pure repen in de aanbieding. 2 voor 2 euro
| 19:23 |
Ja lekker die van 81% jammie
| 08:00 |
Ja hihi.
| 08:16 |
Oh, dan ga ik daar vrijdag naar kijken.
| 08:15 |
Mooie resultaten al hoor!
Volhouden he je kunt het!
x
| 17:36 |
Succes der mee, ben blij dat ik gewoon alles nog kan blijven eten ;-)
| 17:34 |
Ik ben heel benieuwd ik ben afgelopen maandag gestart. Maar je hebt al mooi resultaat in de cm
| 17:12 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen