Baby Dragons met alcoholmarkers

Baby Dragons met alcoholmarkers


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Deze kleurplaat komt uit het boek Baby Dragons van Jade Summer. Ik heb deze digitaal verkregen om een review op Amazon over te geven. Heb dat wel al gedaan, maar had nog niks gekleurd. Straks ga ik deze aan mijn review aldaar toevoegen.

Ik heb hem op goede kwaliteit papier van 200grams uitgeprint, het soort papier waar alcoholmarkers het heel mooi op doen wat mengen betreft.

Ik heb hem ingekleurd met de Touchfive/Touchnew markers die op Amazon en Aliexpress te koop zijn, maar ik merk wel dat ze voor grotere vlakken niet heel lekker werken, zoals bij de lucht, daar ben ik naderhand nog een keer overheen gegaan. Maar wat wil je met goedkope alcoholmarkers. Ik ben dan ook aan het sparen om de Promarkers weer in mijn bezit te krijgen.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ziet er leuk uit. Ik werk graag met copics, die zijn navulbaar
| 14:17 |
Een Zwelgje! Tip: Creamiep heeft uitverkoop van de Pro-markers, wel snel zijn, ze heeft nu 50% korting op=op.
| 14:57 |
Hij is super mooi!
| 13:31 |
Ik vind het zeer geslaagd!!
| 11:12 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen