Ik kan niet zonder

Ik kan niet zonder


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mensen kijken vaker naar hun telefoon dan naar hun partner, hoorde ik laatst. Verdomd het is waar, besef ik als ik eens oplet hoe vaak ik naar mijn kleine schermpje gluur. Ben ik niet gewoon een beetje verslaafd aan mijn mobiel? Verslaafd klinkt meteen zo negatief, terwijl het iets is wat ik zo vaak doe omdat ik het leuk vind, toch? Misschien is dat wat verslaving is; dat je het te vaak doet, maar niet meer omdat je het leuk vindt, maar omdat je het niet níet kunt doen. Je kan niet meer zonder datgene of met moeite. Ik kan best een paar weken zonder chips, maar chocola laten staan; nee, dat gaat niet gebeuren. Maar is dat verslaving? Ik vind het nog steeds leuk om chocola te eten en krijg ook geen ontwenningsverschijnselen als ik dat niet eet. Verslaving is een ziekte wordt gezegd. Ik heb ook niet het gevoel dat ik ziek ben. Ik word hooguit ziek als ik teveel chocola heb gegeten, maar dat is niet wat er bedoeld wordt, neem ik aan. Mijn lippen zijn verslaafd aan lipbalsem. Als ik een dagje een tas bij me heb waar geen lipbalsem in zit (wat me overigens zelden gebeurt. Ik ga net zo min zonder telefoon de deur uit als zonder lipbalsem) snakken mijn lippen ernaar alsof ze maanden geen vocht hebben gehad. Volgens mij roept iedereen wel eens dat hij verslaafd is, al dan niet aan zulke relatief onschuldige zaken. Maar gelukkig is dat meestal geen officiële verslaving. Ik kijk nog even op mijn telefoon en scheur een reep chocolade open.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Op mijn Facebook gezet.
| 23:09 |
Super, dankjewel!
| 11:33 |
Hahaha zolang je nog weet hoe je partner eruit ziet ben je denk ik wel veilig ;)
| 20:48 |
lekker hoor chocola wat voor 1 had je en het klopt van de telefoon hoor
| 16:41 |
Herken het haha! Hoewel ik de laatste tijd erg goed ben geworden in het wegleggen van mijn telefoon :)
| 16:40 |
Gelijk heb je, geniet ervan!
| 15:09 |
We beseffen niet goed hoe vaak we juist naar dat kleine schermpje kijken
| 15:00 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen