grenzen verleggen

grenzen verleggen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik merk het ook heel vaak aan mezelf, het is moeilijk om uit je comfort zone te komen en iets nieuws te proberen. Je eigen vertrouwde omgeving voelt altijd goed, maar nieuwe dingen proberen kan heel eng zijn.

Ik probeer mezelf heel erg bewust te worden van de dingen die om me heen gebeuren en hoe speciaal dat eigenlijk is. Dit klinkt allemaal heel erg zweverig, en ik zal je eerlijk vertellen : ik ben geen zweverig persoon.

Maar genieten van het leven is iets dat we allemaal zouden moeten proberen.

Deze vaderdag was een hele speciale vader voor mij, ik ging samen met mijn vriend, mijn vader en schoonvader een valkenierscursus volgen. Iets wat ik nog nooit eerder had gedaan, maar het was een geweldige ervaring!

Ik heb alles gefilmd en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te kijken. (:

Ps. het begint allemaal met de "kleine" vogels, maar die worden steeds groter. Spannend!

Liefs,

Kyra.

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

3.4 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel leuk, en leuk geschreven hoor ! ik ga jou volgen , jij mij ook ?
| 01:17 |
Leuk hoor ik ga je volgen jij mij ook?
| 16:01 |
Goed beschreven hoor, nice :)
| 12:15 |
Leuk, en ja grenzen verleggen valt niet altijd mee, maar als je eenmaal de stap zet en het lukt of je hebt genoten kun je terug kijken op een ervaring rijker en ben je ook een ervaring rijker die ze je niet meer afpakken
| 07:54 |
dat lijkt me een betje eng maar ik ben ook helemal niet gewent aan vogels - de video is erg mooi en lat de ervaring goed zien
| 17:51 |
Ik ben ook wel zo'n type die dit soort gekkigheid zou gaan doen!
| 12:58 |
Ben ik wel een beetje jaloers op. Staat ook op mijn bucketlist :) Erg mooi.
| 12:57 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen