vandaag 10-01-2017 ochtend.

vandaag 10-01-2017 ochtend.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

hey lieve lezers :)

ochtend:

ik stond rond kwart over 7 op en heb toen nog even in bed gelegen en toen heb ik samen met mijn vriend brood gegeten en ik dan 2 krentenbollen :) 

mijn vriend moest om 8 uur werken en ik ging nog tv kijken tot half 10 en toen aangekleed en toen naar de sport school in Leiderdorp :)

mijn zus en ik hebben iets meer dan een uurtje gesport en zijn toen naar de action gegaan met zijn tweeën ik heb daar een fles gekocht voor tijdens het sporten (zie foto) maar dan met de tekst easy ways to drink more water every day :) ik vond de tekst die op de foto staat wat minder ik bedoel ik vind water lekker maar het is niet echt mijn ding en dan hadden ze er ook een met alleen water er op maar als je der wat anders in doet klopt het niet meer :)  

ik heb op dit moment even pauze op werk en als ik thuis ben doe ik de blog van middag en avond :)


xxx katherine :)

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuke tekst ja
| 18:03 |
grappig hier dezelfde fles in huis
| 20:44 |
Klinkt als een relaxte ochtend :)
| 14:53 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen