×

Yoors


exit_to_app Inloggen

240
camera_alt
Afbeelding toevoegen
Hoe het allemaal begon...

Hoe het allemaal begon...


Hoi allemaal,


Net als vele anderen ben ik een trouwe pinterester, kijk ik dagelijks op sites als welke.nl en zoek ik regelmatig naar DIY-tips op het internet.

Die 'verslaving' begon voor mij een aantal jaar terug al. Ik las of eerder bekeek een artikel over paper art en werd fan van kunst met gerecyclede producten. Niet veel later wilde ik de maker zijn van zulke producten. Ik ging aan de slag met gebruikte materialen (melkpakken, flesjes, kranten, etc.) en creëerde vrij eenvoudig nieuwe dingen. Die dingen wil ik de komende tijd ook aan jullie laten zien (natuurlijk via yoo.rs).


Benieuwd naar het artikel? Je leest het hier: http://www.smashingmagazine.com/2010/05/the-beauty-of-paper-art/


Liefs,

Lana