Tekenen vanuit mijn hart


Zoals jullie waarschijnlijk wel weten laat ik jullie mijn tekeningen haast elke dag zien op Yoors maar nu ga ik er iets over schrijven. Tekenen doe je misschien wel met je hand maar voor mij is het uit mijn hart.

Ik teken wat ik meegemaakt heb, wat ik graag mee wil maken, hoe ik mij voel, mijn angsten en fantasieën. Mensen vragen mij wel eens of ik dit of dat kan tekenen maar bij aanvragen lukt het mij meestal niet. Als ik teken is het iets wat recht uit mijn hart komt en niet echt iets wat ik zomaar voor iedereen kan doen.

Soms doe ik wel eens aanvragen maar dan vraag ik niet al te veel zodat ik ook mijn eigen vrijheid heb om er iets van te maken. Ook hoor ik soms wel eens (voor de grap volgens mij) ''Waarom teken je mensen zonder kleding''. Zelf weet ik dat niet helemaal. Bij het tekenen stel ik mij bloot aan mijn emoties, gedachtes en fantasie.

Ik heb eigenlijk elke dag wel dat ik iets moet maken. Al zijn het zwarte lijnen, kleuren, schetsen of alleen al het visualiseren van een idee. Ik ben echt heel erg benieuwd wat er allemaal in de toekomst komt van mijn teken stylen