Bizar feitje plastic gebruik

Bizar feitje plastic gebruik


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Elke Europeaan is verantwoordelijk voor 30 kilo plastic afval per jaar. Van al het plastic dat we dagelijks gebruiken, gooien we 50 procent binnen 20 minuten weg. In 2017 is er sinds 1950 8,3 miljard ton plastic geproduceerd. Naar schatting zal dit in 2050 oplopen tot 34 miljard ton.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ga er iets aan doen ik heb de laatste plastic rietjes in huis zijn die op wordt het papier of bamboe of zo en afgelopen week heb ik een doos gemaakt speciaal voor op de boot voor bamboe serviesgoed dat thuis wordt afgewassen na gebruik, geen plastic wegwerp borden en bekers meer mee aan boord. Ik had voor het brood voor een papieren zak gekozen alleen thuis gekomen moest het de diepvries in en moest ik toch weer zakjes nemen, daar moet ik nog iets op verzinnen! Ik koop geen flessen water meer maar drink nu uit een waterkan van glas die telkens in de ijskast staat, smaakt wel anders maar dat went snel! Ik ben er nu meer bewust van en denk dat alle kleine beetjes helpen! En met die warme dagen aan het water ..... ruim je eigen rotzooi op!
| 12:42 |
We moeten hier echt iets aan doen 
| 08:56 |
Zou het echt nog oplopen? Dat lijkt me sterk. Volgens mij willen mensen er vanaf.
| 09:58 |
ongelooflijk hé. Ze zijn er wel mee bezig heb ik het idee. Veel te laat uiteraard.
| 00:20 |
Dat is nogal wat, veel teveel en het wordt toch echt snel tijd dat er meer tegen gedaan wordt.
| 22:20 |
Inderdaad bizar. Volgens mij is dat bij ons niet veel beter dan in Europa.
| 17:51 |
Dat zijn zeker bizarre feitjes. 
| 16:04 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen