×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Laura gaat op dieet!

Laura gaat op dieet!


Ik moet er volgens mij echt aan geloven. De weegschaal was niet blij met mij. Ik ook niet blij met mezelf! Hoe heb ik het zo ver laten komen? Hoe heb ik me zo vol kunnen douwen met alles wat los en vast zit?! Ik walg echt van mezelf. Maar het antwoord ligt gewoon in mijn medicijn la. Ik ben depressief. Ernstig depressief! En daar komt ook nog eens bij,dat ik een emotie eter ben. Voel ik me kut. Ga ik eten. Verdrietig? Dan gaat die heerlijke mokka reep in de kast zo snel mogelijk mijn maag in. Dit is dus ook het geval wanneer ik moe ben,of even tegen de kinderen in een bepaalde overheidsfunctie tekeer moest gaan. En met 4 temperamentvolle kinderen.. tjaj. Dan. Lijf je bezig. Maar toch kan ik die depressie niet laten winnen. Ik eet mezelf dicht op deze manier! En dat ik niet de bedoeling. Dus vanaf maandag gaat de knop om! Maandag ga ik starten met een koolhydraadarm dieet.  Daarbij zal ik ook een online sportpeogramma gaan doen in de avonden. Het heet 30 days shred en het heeft me een aantal jaar geleden ook enorm geholpen! 

Verder ben ik in behandeling bij een psycholoog en een acupunctuurist om alles weer een beetje in balans te krijgen. Weg met die kilo's en die depressie!! De nieuwe Laura komt er aan!! 
_PetitCorbeau_
Veel succes! ik begin er vanaf morgen weer aan!
31-07-2017 12:57
31-07-2017 12:57 • Reageer
Albert van den Berg
Succes en hopelijk ga je je weer goed voelen in je hoofd en lichaam.
29-07-2017 22:30
29-07-2017 22:30 • Reageer