Ben jij spiritueel?

Ben jij spiritueel?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben heel benieuwd wie van mijn volgers een spirituele kant hebben. Zelf volg ik een aantal van jullie waarvan ik weer dat jullie spiritueel zijn. Heb jij spirituele rituelen? Zelf lees ik graag over dit onderwerp en probeer ook naar deze levenswijze te leven. Rust, vrede en reinheid vind ik belangrijk...

Beloon de maker en jezelf

Word lid


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ellis en ik zijn beide spiritueel. We leggen graag regelmatig engel kaartjes, Met kerst nog een hele mooie set gekregen. We hebben er inmiddels al heel wat samen. We geloven ook alletwee in een leven na dit leven en in reïncarnatie. Ik Diana heb ook reiki 1 en 2 gedaan. Het is meer een soort van innerlijk weten dan geloven. Ik geloof ook zeker dat toeval niet bestaat. Dingen gebeuren niet voor niets. Ook betekenissen van dromen vind ik ( wij) altijd erg interessant. Toen wij samen kwamen was het heel bijzonder dat zowel Ellis als ik wel 30-35 boeken met een spiritueel tintje hetzelfde hadden. Ik heb een tijd geleden nog eens een blog geschreven over de dubbele getallen iets wat mij ook al jaren bezig houd? ->lichtophethart.nl/2016/02/dubbele-getallen/
Wij zijn elkaar ook op een hele bijzondere manier tegen gekomen . lichtophethart.nl/de-ontmoeting/
| 21:21 |
Wow dit klinkt helemaal in mijn straatje! Alleen heb ik soms juist vreselijke nachtmerries. Meer rust krijgen denk ik.
| 07:01 |
Echt spiritueel, zo wil ik het niet normen, maar ik geloof zeker in meer!
Een zingende merel ( lievelingsvogel van mijn al 20 jaar geleden overleden moeder) midden in een december nacht toen mijn vader overleed, jacobsladders als ik in de auto onderweg ben ( als teken dat mijn ouders er ook bij willen zijn) vlinders die landurig blijven zitten, uit het niets vallende bloemetjes in de tuin van mijn schoonmoeder ( ten teken dat mijn overleden schoonvader aanwezig is) Misschien moet je het willen zien, maar daar zie ik veel in. Heb jij ook zoiets, en kan ik zoiets ook oproepen?
| 16:42 |
Wat jij nu verteld.... Exact dat bedoel ik grotendeels. Seintjes. Speciale cijfers zien en heel veel toevalligheden. Wauw wauw wauw prachtig wat jij meemaakt zeg!
| 07:19 |
Ik heb er absoluut affiniteit mee, ben er niet echt actief mee bezig, behalve met astrologie, maar dat is spiritualiteit verklaarbaar gemaakt. ;)
| 16:39 |
Hmm... Ik geloof wel in kaartleggingen enzo. Volg iemand op FB die om de dag 4 kaarten deelt, dan moet je 1 kiezen (maar ik heb ook vaak 2) en de dag erop krijg je de betekenis van die kaarten... en tot nu toe kloppen ze precies! Ik geloof in reincarnatie, ik geloof in beschermengelen en demonen, in dat er meer entiteiten zijn dan wij kunnen zien (maar dieren wel) ik voel ze ook (soms hoor ik ze ook, maar zie ze zelden). Ik geloof in witchcraft/wiccan, kruidenleer euhm... maar ik voel me niet echt aangetrokken tot 1 geloof ofzo en dat jezelf categoriseren tot 1 ''soort'' niet goed voor je is.
| 22:01 |
Nou zo voel ik het ook. Van alles een beetje!! Teveel om nu even te antwoorden sochtends haha
| 07:40 |
haha ja precies :p Goedemorgen!
| 09:31 |
Ja, er is meer dan we kunnen zien. Ook heb ik katholieke roots. Ik heb ook wel eens ingevingen gehad. Nu is het rustig, ik heb me geaard.
| 20:15 |
Heerlijk geaard zijn! Daar ben ik ook mee bezig... Ben alleen nog niet helemaal geland haha
| 07:40 |
Ben ik spiritueel? Goede vraag. Ik denk het wel... het ligt er maar aan wat je eronder verstaat.
| 19:46 |
Ja er is zoveel mogelijk in dat wereldje
| 07:41 |
Ik ben sinds oktober 2016 in de spiritualiteit gerold. Bij Yoors volg ik dan ook iedereen van wie ik weet dat hij/zij goeie spirituele blogs maakt.
| 19:44 |
Oh wat fijn
| 19:52 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen