De avond na de hoorzitting van UWV

De avond na de hoorzitting van UWV


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Lieve allemaal,

Zoals ik gisteren vertelde had ik vandaag de hoorzitting bij het UWV. De zenuwen waren vanochtend gelukkig een stuk minder. Om 10.15 had ik eerst nog een afspraak bij de crisisdienst staan. Ook gaven zij een brief mee voor het UWV waarin het plan staat hoe zij mij willen helpen. Daarna ben ik met mijn moeder samen naar Zwolle gegaan.

Gisteren, had ik eigenlijk een afspraak bij een adviseur werk van het UWV. Maar door mijn nieuwe medicijnen voelde ik mij erg ziek en dit moest ik per mail aangeven dat ik dus niet kon komen. Ik kreeg daarop antwoord dat ik mij dan officieel ziek moest melden in Mijn UWV.

Tijdens de rit naar Zwolle met mijn moeder werd ik gebeld door het UWV in verband met mijn ziekmelding. Ik gaf aan dat het door mijn nieuwe medicijnen kwam. Zij vroeger waarom ik die heb gekregen en ik heb toen kort uitgelegd van de crisisdienst en wat de bedoeling is. En wat denk je? Nu zit ik weer in de ziektewet maar ik krijg nog maximaal 13 weken een WW uitkering....

Maar daarna moest ik nog een gesprek hebben in verband met mijn bezwaarschrift van december 2016. Dit gesprek ging erg goed en ik voelde mij begrepen. Ook vond mijn moeder het goed gaan en zij heeft er wel vertrouwen in. Ik vroeg aan het einde hoe dat nu zit omdat ik mij heb ziek gemeld en nu dus al in de ziektewet zit. De man gaf aan dat dit gesprek daar los van staat....

Het is nu dus erg verwarrend geworden, want ik zit nu in de ziektewet terwijl de reden van mijn bezwaar ook is om mijn gelijk te krijgen dat ik nog in de ziektewet hoor.

Helaas heb ik nog geen uitslag, en daar mogen ze tot mei! over doen, helaas...

To be continued...Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Is verdorie allemaal zo lastig hè :( Sterkte hoor!
| 08:00 |
Het is inderdaad erg lastig en moeilijk.. ik heb me best gedaan om alles duidelijk uit te leggen dus ik hoop dat ze daar nu wel goed naar kijken.. dankjewel!
| 22:07 |
Ik ben heel benieuwd hoe het verder gaat.
| 00:56 |
Ja, ik ook! Ik hoop dat de uitslag wel eerder komt dan mei.. die onzekerheid vind ik maar niks.
| 22:07 |
Het is slopend, onzekerheid. Ik kan er ook beslist niet tegen.
| 22:09 |
spannend hoor maar ook ontspannen en niet stressen komt wel goed, en anders dan komt er wel een oplossing.
xx
| 23:16 |
Dankjewel. Het is nu inderdaad spannend.. maar meer dan afwachten kan je ook niet, helaas
| 22:06 |
Spannend hoor ben benieuwd
| 22:37 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen