Uitslag hoorzitting UWV

Uitslag hoorzitting UWV


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals eerder vermeld zou het vervolgd worden hoe de hoorzitting is afgelopen. Nou, de uitslag is binnen gekomen vandaag. En na al een rotgesprek te hebben gehad bij de sociale dienst, kon dit er natuurlijk ook nog wel bij.

Mijn bezwaar is ongegrond.

En wat denk je. Weer allemaal leugens en dingen verdraaid. Zo staat er dat mijn moeder voor mijn zoontje zorgt, terwijl hij maximaal 1x per maand een weekend bij haar is. Ook wordt er geschreven dat ik rustig over kwam en niet depressief. Nee, ik ben een introvert persoon. Je ziet het bij mij niet aan de buitenkant wat er in mijn hoofd speelt. En ondanks de brief van de crisisdienst, vinden zij dat ik gewoon 32 uur moet kunnen werken.

Misschien geef ik later nog meer antwoorden, maar ik ben nu behoorlijk van slag van de leugens die er weer verteld worden. Had ik het maar opgenomen, denk ik achteraf.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leef met je mee (als ongewild ervaringsdeskudige)
| 16:13 |
vreselijk hoop dat er eens goed word geluisterd jammer dat ze zo omgaan met personen
| 01:56 |
Dit is inderdaad geen leuk nieuws.
Hopelijk komt er toch nog een zinvol en zinnig vervolg...

Heb je goede juridische ondersteuning?
| 18:03 |
Het zijn geen leugens als het hun waarheid is. En hun waarheid strookt meestal met jouw waarheid. Als ze voet bij stuk houden. Ga je in beroep. Dan mag jij in het uiterste geval jouw waarheid aan de rechter vertellen. En maakt deze meestal een gulde middenweg beslissing. Ik snap je frustratie heb genoeg ervaring met mijn vrienden
| 08:05 |
Daar ben ik het niet mee eens. Het zijn echt leugens. Iets wat niet gezegd en volgens hun wel, is het een leugen. Ondertussen sta ik nu weer ziek gemeld en heeft de crisisdienst contact opgenomen dus in beroep gaan hoeft niet meer. Maar ik krijg wel weer een nieuwe keuring en dan neem ik het gesprek ook op.
| 09:42 |
Je snapt niet wat ik bedoel denk ik. Als een instantie het zegt is het nooit een leugen. Ook al weten jij en ik dat het anders is. Het is hoe hun het willen interpreteren en daar maken zij hun eigen waarheid van
| 10:23 |
Nee dat snap ik wel. De vorige keer is het inderdaad verkeerd begrepen. Maar nu wordt er iets toegevoegd wat niet ter sprake is gekomen. Maargoed, instanties zijn altijd lastig, helaas :(
| 10:37 |
Ze zijn heel slinks hoor om van een klein onschuldig woordje een compleet ander verhaal te maken. Ik heb heel wat tranen om hun gelaten.
| 10:39 |
Neem er een mee van het crisisteam
| 10:24 |
Ja dat gaat waarschijnlijk ook gebeuren. Ligt eraan wanneer en anders mijn nieuwe behandelaar. Die leer ik volgende week kennen. Zo een gedoe en stress, terwijl je dat er eigenlijk niet bij kan hebben
| 10:38 |
Nee precies ik hoop dat ze je gauw rust gunnen
| 10:40 |
ik hoor dit dingen wel vaker. Belachelijk gewoon. Sterkte en ik hoop dat je samen met de crisisdienst er nog wat aan kan veranderen.
| 07:42 |
ja dat is het uwv
| 07:09 |
Sterkte meid ditdoen ze erg vaak.
| 07:06 |
Jeetje, dit is wel heel erg naar zeg!
| 22:56 |
Wat erg voor je!
| 16:22 |
Oh meid wat vind ik dit toch erg voor je. Ik snap dat verdraaid ook niet. Laatst schreef iemand dat ze het gesprek opgenomen had. Maar daar is het te laat voor.
Kun je niet nog eens gaan en zeggen dat het niet klopt?
| 15:43 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen