×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Hi Krakau

Hi Krakau


Sinds een paar dagen ben ik in Krakau.  Hier blijf ik tot eind februari en dan ga ik samen met een vriend met de auto naar Athene.  Toen ik hier aankwam vliegen zag ik een dikke laag smog hangen over de stad.  Je ziet dit hier ook terug aan de gebouwen, de straat, de auto's en de kapjes die mensen aan hebben buiten.  Tot nu toe heb ik het naar mijn zin en werk ik rustig verder aan mijn bedrijfsplan. De bedoeling van deze reis is ontspannen en schrijven. Na weer bijna een jaar in Nederland te hebben gewoond, kwam ik afgelopen maand tot het besluit weer (eventjes?)te gaan reizen. Onderweg werk ik aan mijn plan en ik zie wel wat er op mijn pad komt.

Dewaputra
Veel plezier in Krakau! En bereid je vast voor op de dikke smog die vooral over Omonia Square in Athene hangt....
17-02-2017 10:49
17-02-2017 10:49 • 1 reactie • Reageer
Vira
Dankjewel :D Nou, ik vond de smog in Athene minder erg.. maar klopt daar is die ook...
17-02-2017 11:16
17-02-2017 11:16 • Reageer