Hi Krakau

Hi Krakau


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Sinds een paar dagen ben ik in Krakau.  Hier blijf ik tot eind februari en dan ga ik samen met een vriend met de auto naar Athene.  Toen ik hier aankwam vliegen zag ik een dikke laag smog hangen over de stad.  Je ziet dit hier ook terug aan de gebouwen, de straat, de auto's en de kapjes die mensen aan hebben buiten.  Tot nu toe heb ik het naar mijn zin en werk ik rustig verder aan mijn bedrijfsplan. De bedoeling van deze reis is ontspannen en schrijven. Na weer bijna een jaar in Nederland te hebben gewoond, kwam ik afgelopen maand tot het besluit weer (eventjes?)te gaan reizen. Onderweg werk ik aan mijn plan en ik zie wel wat er op mijn pad komt.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Veel plezier in Krakau! En bereid je vast voor op de dikke smog die vooral over Omonia Square in Athene hangt....
| 10:49 |
Dankjewel :D Nou, ik vond de smog in Athene minder erg.. maar klopt daar is die ook...
| 11:16 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen