×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
What men want...


BBB(B)

Blond, Borsten en Brainless Bitch

En voor ik me hier de woede van de blonde gemeenschap op mijn nek haal... ik bedoel geenszins dat blonde vrouwen dom zijn, ik heb zelf een uiterst intelligent blond exemplaar rondhuppelen thuis die me dagelijks het tegendeel bewijst. Maar het valt me op dat mannen gewoon écht van blonde vrouwen houden. Ze worden veel sneller als knap beschouwd dan hun donkerharige vriendinnen die dan vaker de stempel 'gewoontjes' krijgen. Ook al hebben ze een hemels gezichtje dat geen streepje make up nodig heeft. OK, ik projecteer mijn eigen verlangens, je m'excuse! Maar hoe vaak wordt er niet een blond meisje als prinses gecast in een musical? Ja, natuurlijk (uitziend) blond vind ik ook wel mooi en ook de sunkissed kleur die achterblijft na de zomer of die we bij de kapper halen kan ik wel pruimen, maar was ik een man, ik denk dat ik de brunettes zou binnen doen. Het is maar een idee, ik was namelijk nog nooit een man en heb ook geen enkele ambitie in die richting.

Maar als vrouw viel ik dus nog maar één keer voor een blonde man maar dat is dan ook een Blonde God en bij elke letter van het alfabet kan ik vast één van zijn heerlijkheden opnoemen.

Dat brengt ons bij de Borsten, inderdaad, heerlijke dingen zijn het! Het kleedt een pak mooier als je als vrouw van een fraai stel voorzien bent. Mannen en kinderen leggen er met graagte hun hoofd op te rusten als worden ze er rustig van, de ademhaling die hen zachtjes wiegt, het is me wat. Ik herinner me nog hoe ik als kind op de borst van mijn zingende grootmoeder lag. Het voelde toen als de meest veilige plek op aarde.

Welke voordelen de tweeling ons brengt weten we ondertussen allemaal maar de exemplaren die rechtop blijven staan bij het neer liggen...sorry guys, hate to break the news... they're not real . Those are Barbie Boobs, for some guys known as Party Boobs. MAAR en dit is een heel GROTE MAAR; iedereen heeft het recht om zich goed in zijn vel te voelen en als dat kan met een beetje hulp dan sta ik daar zeker achter. Moeder natuur was niet voor iedereen even lief... Mij gaat het echter om het feit dat het in de maatschappij steeds vaker om groter en méér moet gaan en dat zodoende sommige vrouwen maar ook mannen natuurlijk misschien een ideaalbeeld opgedrongen krijgen dat niet aansluit bij de natuur en op die manier totaal verkeerde verwachtingen uitlokt. En dat mensen die daar niet in mee gaan grandioos in de vergeethoek terechtkomen. En dat is zonde want er is heus niets mis met een handjevol,toch?

Het feit dat mensen op basis van één , al dan niet opvallende eigenschap, hun voorkeur uiten en daarbij alle andere eigenschappen die een mens maken negeren kan ik enkel jammer vinden en dat is iets wat ik in het huidige singles landschap wel vaker zie. Natuurlijk is aantrekking super belangrijk, geef mij Louis Talpe en je hoort me niet meer maar mag het iets meer zijn, please ? Ik ken de man niet dus geen idee hoe hij voor de rest is#readytoexplorethough.

Dan komen we bij de Brainless, wie voorgaande twee kwaliteiten bezit passed the test en mag doorgaan naar de volgende ronde. Voor de anderen please come again next year when it's obvious that I ran out of options. Wat de brains betreft mogen we soms gerust van een gedoogcultuur spreken, al is het maar voor even. En eigenlijk is dat ook helemaal niet erg en zo komen we bij ons volgende punt...

De Bitches . Al ik zo even in mijn vriendenkring rond luister en hoor hoe sommige mannen behandeld worden door hun vriendin of werden door vorige exemplaren waar ze dan jaren blijven om jammeren dan kan ik enkel vast stellen dat dat dus de manier is om een man van je te laten houden.

Ik heb geen van bovenstaande B-tjes... wel een mooie C. I am so screwed!


But, girls, in a world full of Tinklebell's, be a Wendy!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts