×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Over flow, heb jij dat nou ook wel eens?

Over flow, heb jij dat nou ook wel eens?


Vandaag, zat ik in de: ik moet van alles nog doen, modus. En het moet strak in de tijd, want vanmiddag is het kinderfeestje, en dan wil ik dus gestofzuigd, afgeruimd, afgewassen, eten/drinken op tafel zetten, check dubbel check, eten klaar, drinken erbij etc. Kortom mijn gedachten draaiden op volle toeren. En natuurlijk liep alles gesmeerd. Jawel moeders zat helemaal in d'r flow in. Wat is een flow toch heerlijk, als alles draait. Maar ... na het feestje.. voelde ik toch nog wel wat werk in de nek hijgen, omdat ik wist dat ik daar nog van alles moest doen. Kortom.. kids er nog niet, want die had ik ondergebracht even, bedacht ik me toch maar effe de pc aan te zetten, om nog wat dingen .. ja je raad het: af te maken. En warempel zijn we dan zo ineens twee uur verder. Die flow werkt toch maar goed zeg! Het is echt een "over flow". Oh.. oeps.. overflow.. Dat is eigenlijk zoiets als: we doen het maar net effe iets te goed. Nou klinkt de vertaling naar het Nederlands wel heel mooi he: overvloed.. maar waarschijnlijk wordt hier toch iets anders bedoeld. Over flow. Ja, ik voel dat ik nu ook overvloei van inspiratie, om nu ook eens uit te zoeken hoe Yoors werkt, dat had ik ook al de hele week in mijn hoofd.  En nu, jawel vloeit het hier over. Kortom een "Over flow" is besmettelijk, een serieuze ziekte, omdat je overal net effe iets teveel energie in steekt. En stel dat.. oh die kant wil ik niet denken, oh ik heb m gedacht.. stel dat het een serieus patroon gaat ontwikkelen, dan sta je straks te "overflowen" bij een dokter. Waar hebt u last van mevrouw? Ja, ik heb serieus veel last van een "over flow", zeg je dan in de wachtkamer. Oh ja, dat ken ik, dan ben je te enthousiast he! zegt die mevrouw naast je met een kraaierige stem. Dan heb je teveel wilskracht, en ze wijst al naar je met dat vingertje. Ja, je moet jezelf afremmen maar dat wil jij helemaal niet he! En nu ben je verslaafd aan je eigen "over flow".  Ik maak er maar flauwekul over, maar als ik er serieus over nadenk, zijn er veel mensen aan het overflowen... De touwtjes aan elkaar knopen, net effe iets te lang gesport, teveel huishouden gedaan, teveel gewerkt, teveel bezig geweest met mijn hobbie, teveel tijd besteed aan computeren etc. En nou net omdat het gewoon net iets te leuk was. En ook leuke dingen... kosten bij tijd en wijle, een rem. Ik geloof dat mijn remmen van mijn motor al iets te lang... verroest zijn. Tijd voor een repair misschien. Zal het ooit lukken?  
liesje56
Gezellig geschreven! Ik begrijp nog niet goed hoe dat bloggen werkt, maar ik blijf het proberen.
13-04-2017 11:39
13-04-2017 11:39 • Reageer