×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Ervaring Zilveren Kruis

Ervaring Zilveren Kruis


Na jarenlang bij Unive verzekerd geweest te zijn, zijn wij vorig jaar overgestapt naar Zilveren Kruis. Toegegeven dit is niet de meest voordelige zorgverzekering, maar mijn man krijgt heel veel korting via de collectiviteitsverzekering van zijn werk. Dus dat was eigenlijk de reden dat wij zijn overgestapt.

Omdat ons budget wat beperkt is en wij dit jaar geen apartigheids in de planning hadden (ahum hierover later meer…) besloten wij om gewoon alles op de basis te zetten….

Toen wij er in mei achter kwamen dat er onverwachts een baby aan zat te komen, knepen wij hem wel een beetje…. Ik had namelijk helemaal niet naar dat soort dingen gekeken en de verzekering kun je halverwege het jaar niet meer aanpassen…  Gelukkig wordt er voor ons (weet niet of dat extra is die bij die collectiviteitsverzekering hoort) het een en ander vergoed: denk aan kraamzorg, een kraampakket en telefonische hulp van een lactatiekundige. Ziekenhuisbevalling dan weer niet, maar ‘’gelukkig’’ zit ik zo rot in elkaar dat ik een medische indicatie heb, dus mag ik weer een dagje het ‘’hotel’’ in.

Verder qua klantenservice is alles ook goed bereikbaar en word je goed te woord gestaan. Met behandelingen enz. ook geen problemen gehad, je laat je pasje zien en de rekening wordt betaald door Zilveren Kruis. Uiteraard krijg je dan later wel weer een factuur van Zilveren Kruis met je eigen risico, maar dat is niet de schuld van Zilveren Kruis maar van ome Rutte.

Verder vind ik de buitenland service van Zilveren Kruis echt bagger, ik ben afgelopen zomer in het ziekenhuis belandt in Frankrijk en ik ontvang daar nog steeds betalingsherinneringen van, terwijl ik braaf alles naar zilveren kruis stuur, maar daar gaat dan weer het een en ander mis.   

Dus op zich raad ik Zilveren Kruis wel aan, maar als je in het buitenland zorg nodig hebt dan zou ik toch snel terug naar Nederland gaan ;)


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.Ratelaar
Ome Rutte is niet zo lief, maar een grote dief.
02-12-2017 21:21
02-12-2017 21:21 • 1 reactie • Reageer
Linda
Dat zeker!
03-12-2017 09:21
03-12-2017 09:21 • Reageer
erkaryam
kraamzorg en kraampakket e.d. zit volgens mij in alle basisverzekeringen
01-12-2017 14:25
01-12-2017 14:25 • 1 reactie • Reageer
Linda
Kraamzorg volgens mij ook, maar kraampakket niet! Heb bij mijn eerste zwangerschap bij zekur gezeten en toen kon ik die mooi zelf kopen!
01-12-2017 15:37
01-12-2017 15:37 • 1 reactie • Reageer