×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Groene smoothies

Groene smoothies


Ik hoor het je denken: groente in je smoothie? Bah! Dat was namelijk ook mijn eerste reactie. Smoothies met fruit vond ik super lekker omdat het lekker zoet is, dus met groentes had ik alles verwacht behalve zoet! Dit komt omdat je bij een groene smoothie ook 2 of 3 stuks fruit erbij kan doen. 

Maar goed een groente smoothie waarom zou je dat in vredesnaam doen?

Simpel! Om aan je dagelijkse behoefte groente te voldoen! Ik merk namelijk zelf dat ik er lang niet altijd aan kom, helemaal als we ook nog eens een Snack dag hebben. 

Verder helpt het bij gewichtsverlies helpt het bij je lichaam te ontgiften! 

Ook vind ik zelf dat ik door een groente smoothie langer vol zit dan alleen met fruit! 

Wat smoothies die ik deze week heb gehad: 

Boerenkool smoothie met banaan en peer. 

Andijvie smoothie met appel, banaan en peer 

Tja de bananen en peren moesten hier op 😂. Maar je kan er ook mango of sinaasappels doorheen doen. Of blauwe bessen.... eigenlijk kan alles wel! 

Trouwens andere groente die ook lekker zijn in een smoothie is bijvoorbeeld spinazie. 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.Nele
Ik ben helemaal in!
04-03-2018 23:47
04-03-2018 23:47 • Reageer