Nederlanders hebben een te kleine buffer

Nederlanders hebben een te kleine buffer


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

https://www.metronieuws.nl/werkgeld/2018/02/veel-nederlanders-hebben-een-te-kleine-buffer

Ben ik gelukkig niet de enige....

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je kunt bij het Nibud je buffer berekenen.
| 05:58 |
Ja klopt! Maar die haal ik lang niet! En wat ik zo hier en daar hoor, de meesten niet
| 06:29 |
Als je bv maar iets achter de hand hebt scheelt het al. Het hangt er ook vanaf wat je van een buffer moet betalen. Bij mij is de aanschaf van een auto en het onderhoud van het huis enz. wel een aanslag op het budget/de buffer.
| 08:26 |
Vinden ze het gek? Het leven is hier gewoon veel te duur! Ze gooien alle prijzen omhoog maar de salarissen blijven hetzelfde ... dus tja, het kan niet anders wil je overleven.
| 11:42 |
Ja precies!
| 22:09 |
Maar dit klopt wel idd. NL is ook een van de duurste vakantielanden van de EU dacht ik.
| 08:27 |
Dat verbaast mij niets! Ze denken hier nog steeds dat we in de rijke jaren '80 leven ... maar niets is minder waar. Tegenwoordig kan 1 op de 3 gezinnen maar moeite het einde van de maand halen ... Je MOET hier eigelijk met 2'en werken om nog normaal te kunnen leven. Alleen dat is weer een probleem want er is gewoon GEEN werk voor iedereen.

Het is gewoon hier dweilen met de kraan open :-(
| 09:51 |
Mag ik vragen aan welke kant van het land u woont?
| 10:25 |
Zeker ... ik woon in Noord Brabant, in de omgeving van Oss / Den Bosch
| 16:12 |
Misschien ga ik nog een keer een artikel schrijven hoe ik dat heb opgelost.
| 18:39 |
Je ben toch niet 100% afgekeurd hoop ik?
| 18:59 |
Nee, ik ben zeker niet 100% afgekeurd ... soms wenste ik dat ik dat wel was. Dan had ik nog een inkomen gehad! Nu heb ik niets, en ziet het er ook niet naar uit dat dat gaat veranderen.
| 21:05 |
Ik snap je hetty! Ik solliciteer me suf, maar helaas...
| 22:07 |
De economie is nog nooit zo goed geweest he ... :-)
| 11:38 |
Nou idd maar ik merk er anders bar weinig van.
| 11:59 |
Ik heb ook een periode gehad net na mijn verhuizing dat ik met mijn handen in mijn haar zat. Iedere week naar gamma en dat de kosten opliepen. Gelukkig duurde dit niet zo lang. Dus ik kan het mij goed voorstellen.
| 10:53 |
Tijgertje, met alle respect ... maar ik denk dat je jezelf niet kunt voorstellen wat ik bedoel.
| 11:38 |
Ik denk het wel want ik heb daarvoor ook tussen de korte contracten door werkloos thuis gezeten.
| 12:50 |
Maar geen tien jaar lang oid. Dus wat dat betreft heb je gelijk!
| 13:03 |
Ik hoop dat je wat aan mijn nieuwe blog hebt.
| 20:27 |
Ik zal eens gaan kijken ... :D
| 11:27 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen