Over mijn werk

Over mijn werk


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Nou zoals ik had verteld ben ik huismoeder. Maar ondanks dat ik huismoeder ben, werk ik ook! Ik werk vanuit huis! Ik zal hieronder beschrijven wat dat is en waarom ik dit werk zo leuk vind!

Ten eerste omdat het veel vrijheid geeft ,voor mij heel belangrijk omdat ik naast mama zijn ook iets voor mij zelf wilde en ik merkte dat ik hier veel plezier aan beleef!

Ik ben echt helemaal onderaan begonnen ,dat wil zeggen dat ik helemaal niks met marketing of verkopen of iets had.

Veel dingen vind ik nog wel lastig zoals dat ik voor nieuwe teamleden een presentatie moet houden, maar oefening baart kunst! Maar dat is ook zo fijn aan FM, je kunt er je eigen draai aan geven en jezelf blijven.

Maar, wat doe ik dit toch graag en wil dan ook voor veel mensen een voorbeeld zijn om toch voor fm te gaan .

Ik ben in 2014 begonnen. Ik zocht een bijbaan wat ik vanuit huis kon doen, op Facebook kwam ik fm tegen. Alles werd keurig uitgelegd, ik heb me ingeschreven en heb gelijk een stuk of 4 geurtjes gekocht wat bij elkaar nog geen 50 euro kostte. Daar heb je amper 1 goede geur voor in de winkel! En de kwaliteit doet er niet voor onder!

Wat veel mensen niet weten is dat je verder geen verplichtingen hebt bij fm .

Het MLM waar iedereen zo sceptisch over is ,vind ik echt pure onzin en ik had er zelf nog nooit van gehoord dus maakte mij er ook niet druk om.

Je hoeft er niets mee te doen omdat je gewoon zelf alleen gebruik kan maken van de hele webshop met meer dan 1200 producten .

Bij Federico Mahora wordt je gewoon een klant die kan kopen tegen inkoop prijzen (je hebt gewoon je eigen online webshop)

Ik ben al meer dan 3 jaar enthousiaste gebruiker van de producten en gebruik dan ook alles wat fm heeft in hun gamma en wat ik eerder elders kocht,dit bespaart mij al veel geld.

Ook hoeft je hier niet te verkopen of moet je maandelijks afnemen .

En omdat ik er nu wel mijn werk van heb gemaakt ,wat door de meesten niet als (echte)baan wordt gezien ben ik inmiddels wel eigen baas met al een aardige organisatie ,veel vrijheid ,werk met top producten en gebruik ze ook lekker zelf ,help nieuwe en bestaande members met opstarten van fm en heb daardoor veel nieuwe mensen leren kennen en fijne vrienden er bij gekregen .

Alle dagen dat ik met fm bezig ben is voor mij een feestje en ik leer iedere dag weer dingen erbij!

Ik ben super blij dat fm op mijn pad is gekomen en wil nu zelf ook andere mensen dezelfde kans geven

Waarom ik dus ben samen gaan werken met fm?

ik heb verschillende banen gehad na mijn studie.

Maar door verschillende redenen zwangerschap, fysiek te zwaar werk, te weinig uren stond ik elke keer weer op straat. Helemaal toen ik dus kinderen kreeg, op een of andere reden is het normaal dat je kind naar een dagopvang gaat en dat je dus altijd oppas hebt. Ik heb dat dus niet. Ik ben tegen kinderopvang en moet het dus redden met familie en vrienden. Als die niet kunnen dan kan ik dus niet werken. En dat gaat er bij de meeste werkgevers niet in.

Natuurlijk speelt ervaring ook een rol ,in het zoeken van een baan. Tegenwoordig is de regel: iemand van 18 met 10 jaar ervaring.

Toen ik hier mee begon had ik geen ervaring of kennis van dit bedrijf.

Hiervoor hoef je geen opleiding te hebben of ervaring in te hebben ,alleen een flinke dosis enthousiasme !

Ik was gewoon erg blij dat ik weer aan het werk kon hiermee en met veel enthousiasme doe ik dit ook.

Zelf de producten gaan gebruiken en delen met anderen ,zo simpel is het .

En daarom werk ik samen met Federico Mahora

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Nou ik ben een commercieel persoon en zou dus wellicht niets verkopen en er ook niet aan verdienen haha, maar wat leuk om jou daar zo enthousiast over te zien! :-)
| 14:22 |
Haha nou op zich verkoopt dit merk zichzelf! Ik spray vaak parfum bij iemand op een jas of sjaal (met toestemming). En de volgende dag ruiken ze het nog en dan willen ze een flesje!
| 16:25 |
Leuk dat je het zo fijne baan vind! Moest lachen om het stukje tegenwoordig is de regel 18 jaar en 1p jaar werkervaring.. liep ik ook tegenaan en dan nog liever voegen ze er diploma's aan toe in de eisen ;) toen kwam ik in spanje en had binnen 2 weken een baan boven mijn niveau lol
| 09:01 |
O ja die diploma's ook ja! Bizar he. In Nederland zijn ze zo streng en in het buitenland kan dat gewoon!
| 09:55 |
Ja echt bizar! Bedoel als ik wil kan ik hier zelfs engelse les geven zonder diploma lol .. ook dit soort dingen met sollicitaties was voor mij n ergerpunt in nederland :)
| 10:08 |
Haha moeten ze hier ook maar doen. Scheelt de overheid een hoop uitkeringen
| 11:18 |
Ja ze maken het mensen onmogelijk daaruit te komen vaak door ze op werkplaatsen te zetten want ja als je solliciteert en er zijn 200 anderen die wel jonger zijn/ervaring hebben/ diploma's vis je vaak naast de baan. Terwijl die mensen echt niet perse de beste kandidaat zijn. Erg jammer. Kan echt met zekerheid zeggen dat dat in veel andere landen beter geregeld is. Erg jammer want er is zoveel talent in nederland, alleen heb ik ook ervaren zeer beperkt te worden door de overheid en hun protocollen met bijv uitkeringsgerechtigden .. sonde ! Waste of talent vaak.
| 11:22 |
Ben ik met je eens!
| 11:26 |
Tjah hopelijk word er ooit nog eens buiten de protocollen gekeken in dit soort gevallen:)
| 11:30 |
Blij dat je van je werk kan genieten
Veel succes
| 09:04 |
Dank je
| 09:55 |
Handig dat je vanuit huis kan werken. Succes!
| 16:21 |
Zeker en dank je!
| 16:24 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen