×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Over mijn werk

Over mijn werk


Nou zoals ik had verteld ben ik huismoeder. Maar ondanks dat ik huismoeder ben, werk ik ook! Ik werk vanuit huis! Ik zal hieronder beschrijven wat dat is en waarom ik dit werk zo leuk vind!

Ten eerste omdat het veel vrijheid geeft ,voor mij heel belangrijk omdat ik naast mama zijn ook iets voor mij zelf wilde en ik merkte dat ik hier veel plezier aan beleef!

Ik ben echt helemaal onderaan begonnen ,dat wil zeggen dat ik helemaal niks met marketing of verkopen of iets had.

Veel dingen vind ik nog wel lastig zoals dat ik voor nieuwe teamleden een presentatie moet houden, maar oefening baart kunst! Maar dat is ook zo fijn aan FM, je kunt er je eigen draai aan geven en jezelf blijven.

Maar, wat doe ik dit toch graag en wil dan ook voor veel mensen een voorbeeld zijn om toch voor fm te gaan .

Ik ben in 2014 begonnen. Ik zocht een bijbaan wat ik vanuit huis kon doen, op Facebook kwam ik fm tegen. Alles werd keurig uitgelegd, ik heb me ingeschreven en heb gelijk een stuk of 4 geurtjes gekocht wat bij elkaar nog geen 50 euro kostte. Daar heb je amper 1 goede geur voor in de winkel! En de kwaliteit doet er niet voor onder!

Wat veel mensen niet weten is dat je verder geen verplichtingen hebt bij fm .

Het MLM waar iedereen zo sceptisch over is ,vind ik echt pure onzin en ik had er zelf nog nooit van gehoord dus maakte mij er ook niet druk om.

Je hoeft er niets mee te doen omdat je gewoon zelf alleen gebruik kan maken van de hele webshop met meer dan 1200 producten .

Bij Federico Mahora wordt je gewoon een klant die kan kopen tegen inkoop prijzen (je hebt gewoon je eigen online webshop)

Ik ben al meer dan 3 jaar enthousiaste gebruiker van de producten en gebruik dan ook alles wat fm heeft in hun gamma en wat ik eerder elders kocht,dit bespaart mij al veel geld.

Ook hoeft je hier niet te verkopen of moet je maandelijks afnemen .

En omdat ik er nu wel mijn werk van heb gemaakt ,wat door de meesten niet als (echte)baan wordt gezien ben ik inmiddels wel eigen baas met al een aardige organisatie ,veel vrijheid ,werk met top producten en gebruik ze ook lekker zelf ,help nieuwe en bestaande members met opstarten van fm en heb daardoor veel nieuwe mensen leren kennen en fijne vrienden er bij gekregen .

Alle dagen dat ik met fm bezig ben is voor mij een feestje en ik leer iedere dag weer dingen erbij!

Ik ben super blij dat fm op mijn pad is gekomen en wil nu zelf ook andere mensen dezelfde kans geven

Waarom ik dus ben samen gaan werken met fm?

ik heb verschillende banen gehad na mijn studie.

Maar door verschillende redenen zwangerschap, fysiek te zwaar werk, te weinig uren stond ik elke keer weer op straat. Helemaal toen ik dus kinderen kreeg, op een of andere reden is het normaal dat je kind naar een dagopvang gaat en dat je dus altijd oppas hebt. Ik heb dat dus niet. Ik ben tegen kinderopvang en moet het dus redden met familie en vrienden. Als die niet kunnen dan kan ik dus niet werken. En dat gaat er bij de meeste werkgevers niet in.

Natuurlijk speelt ervaring ook een rol ,in het zoeken van een baan. Tegenwoordig is de regel: iemand van 18 met 10 jaar ervaring.

Toen ik hier mee begon had ik geen ervaring of kennis van dit bedrijf.

Hiervoor hoef je geen opleiding te hebben of ervaring in te hebben ,alleen een flinke dosis enthousiasme !

Ik was gewoon erg blij dat ik weer aan het werk kon hiermee en met veel enthousiasme doe ik dit ook.

Zelf de producten gaan gebruiken en delen met anderen ,zo simpel is het .

En daarom werk ik samen met Federico Mahora


HippieFox
Nou ik ben een commercieel persoon en zou dus wellicht niets verkopen en er ook niet aan verdienen haha, maar wat leuk om jou daar zo enthousiast over te zien! :-)
30-03-2017 14:22
30-03-2017 14:22
LivingThaGoodLife
Leuk dat je het zo fijne baan vind! Moest lachen om het stukje tegenwoordig is de regel 18 jaar en 1p jaar werkervaring.. liep ik ook tegenaan en dan nog liever voegen ze er diploma's aan toe in de eisen ;) toen kwam ik in spanje en had binnen 2 weken een baan boven mijn niveau lol
30-03-2017 09:01
30-03-2017 09:01
charmedgirl
Blij dat je van je werk kan genieten Veel succes
27-03-2017 09:04
27-03-2017 09:04
lekkerereceptenvoor2
Handig dat je vanuit huis kan werken. Succes!
26-03-2017 16:21
26-03-2017 16:21