Het laatste jaar Hoofdstuk 3


“Dat is dan goed voor u!” antwoordde Dorien. Ik kon mijn oren niet geloven. Ik stond verbaast te kijken. Op diezelfde moment moesten de vrienden van Mill, Mill stevig vasthouden en naar buiten sleuren. Ik had echt bang. Het leek wel of hij kan mij op elk moment kort en klein slagen. Ik dacht echt dat hij mij graag zag. Maar dit was duidelijk niet zo. Dit bewees me nog maar eens dat dit allemaal zo gespeeld was. Het enigste waar ik nu zo fel met in mijn hoofd zit is meende Dorien dit antwoord? Ze gelooft mij niet eh of is ze zelf zo? Ik voelde me altijd zo schuldig maar die arrogante blik in haar ogen toonde dat het haar niets kon schelen. Waarom zou ik hier nog langer voor afzien? Dit is het allemaal niet waart. Wat was dit nu voor een avond/nacht. Deze zou ik het liefst zo snel mogelijk vergeten. Ik voelde me zo vies en bespeeld. Ik kon wel uren in bad zitten of onder de douche staan in de hoop dat dit gevoel weg zou gaan. Ik. kon me wat opkrikken aan de hand van een liedje; Love yourself van Justin Bieber. Dit klinkt zo cliché maar toch is het zo ik kan zo opgaan in de songteksten van liedjes. Het lied van Gnash - i hate you, i love you kan me zo in tranen laten uitbarsten. Om mijn gedachten wat te verzetten installeerde ik tinder. niet echt om een lief te zoeken. Ik zal wel zien wat er van komt. Ne enkele weken, matchen en nuttelozen gesprekken verder leerde ik iemand kennen. Hij vroeg voor een date. Ach waarom ook niet. Ik kende deze jongen hij zat twee jaar geleden bij mij op de middelbare school. Ik zou ook nooit direct afspreken met iemand dat ik niet ken. Je weet maar nooit tegenwoordig met al die verhalen. De eerste date viel wel mee. Het was aangenaam en we hebben goed gebabbeld. Ik weet enkel niet goed of het mij type wel is of het gaat blijven klikken. Hij fitnesst fel, hij eet 6 keer per dag en om de 2 keer  en heel veel eiwitten en af en toe rookt hij. Maar na het eerste afspraakje kwam al snel het tweede en het derde. We zien elkaar regelmatig en van het een kwam het ander. Hij was vaak alleen thuis. Ik ben normaal gezien een persoon die snel verliefd wordt maar deze keer voelde het precies anders een paar maand later spraken we nog een keer af op een neutraal gebied. Hij vertelde me dat hij geen gevoelens heeft. Hij vind me een leuk, lief en knap meisje maar de gevoelens zijn er niet. Vreemd maar waar had ik blijkbaar deze keer ook niet echt gevoelens. Het kwetste me niet. Ik had ook niet het gevoel dat ik met hem een toekomst kon hebben. Maar onze afspraakjes stopte niet direct. Het werden meer afspraakjes gewoon voor seks. Ik voelde me hier niet zo gemakkelijk meer bij dit was ik niet en zo wilde ik ook helemaal niet zijn.


wordt vervolgt ...