Het uitzoeken van servies..

Het uitzoeken van servies..


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gisteren waagde ik mij, dapper, naar de stad om het benodigde servies uit te zoeken. Zoals jullie misschien wel, maar waarschijnlijk niet, weten ga ik bijna samenwonen met le boyfriend. En wat heb je uiteindelijk ook nodig? Juist ja, servies. 


En zo ging ik gewapend met mijn portemonnee naar de stad waar ik verschillende winkels in dook. Ik kocht een aantal glazen en vertrok weer. 's Middags zou ik namelijk wel eens gaan kijken naar borden. Zo gezegd en dus ook zo gedaan. Al moet ik toegeven dat ik op den duur door het spreekwoordelijke bos de bomen ook niet meer zag. Wat een keuze, niet te doen. 


Uiteindelijk koos ik voor wit. Want wit is immers altijd goed, toch? Waarom heeft nooit iemand verteld dat dit soort kleine dingetjes ook zulke lastige keuzes kunnen zijn.. Eind goed, al goed. We hebben borden om van te eten. Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Nu maar te hopen dat vriendlief het er mee eens is ;-)
| 15:09 |
Wit was altijd goed.. Dus zo gezegd zo maar gedaan haha
| 15:26 |
Haha, makkelijk kereltje dus :-)
| 15:28 |
Gelukkig wel :)
| 15:53 |
Wit past bijna overal bij
| 13:06 |
Gelukkig wel :)
| 15:26 |
Servies in inderdaad best handig, en met wit kun je vooruit
| 12:57 |
Dat hoopte ik ook :)
| 13:01 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen