Postcrossing - Hurray

Postcrossing - Hurray


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vanmorgen opende ik mijn mailbox en zag ik tot mijn verrassing nog een hurray verschijnen! Niet, zoals verwacht, de kaart naar Duitsland was aangekomen maar de kaart naar Japan was aangekomen!


Deze kaart verzond ik op 25 februari. De reis die de kaart zou gaan afleggen bedroeg 9392 kilometer en uiteindelijk zou hij aankomen in Tokyo. Het mailtje dat ik kreeg van de ontvanger was ook echt heel lief; Dear Kisan, Many thanks for brighten up my day with this bright postcard! Happy postcrossing! Asami. 

Het verkeerd schrijven van mijn naam neem ik altijd maar voor lief. Ik vind de bedankjes namelijk veel te leuk :) 
Benieuwd wat er nu als eerste aan zal komen. Toch Duitsland? Of Amerika, Belarus, Dubai of Ukraine..

Wat denken jullie?Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat leuk! Ga je dit nog een keer goed uitlichten in een blog? Ik ben namelijk erg benieuwd hoe dit werkt. Groetjes, Erika.
| 13:24 |
Ja zeker Erika! Ik heb er al verschillende over geschreven en zal iedere maand een update plaatsen :) Maar vind het ook zo leuk te delen dat er iets is aangekomen haha. Leuk dat jij het ook leuk vindt!
| 20:54 |
ik zal als ik tijd heb eens even door je artikelen ploegen! ;)
| 21:01 |
Leuk :) Alsje vragen hebt; stel ze gerust!
| 21:54 |
Moeilijk om te zeggen, want zoals je al merkte is het niet altijd logisch qua afstand en tijd :P Maar ik ga toch voor Duitsland, ik doe eens een gok. Ukraine (en Rusland vooral, maar die staat er niet tussen) duurde bij mij echt héél lang, Amerika was soms ook echt heel snel. Wie weet :)
| 11:21 |
Bij mij ook ja.. Al duurde Japan en China ed ook vrij lang dus ik was verbaasd over Japan! Hopelijk komt Duitsland snel aan :) Amerika ging naar een postbus en dat duurt dan toch net weer wat langer.. Ben jij gestopt?
| 12:09 |
In ieder geval tijdelijk gestopt, heb mijn account nog niet opgezegd want wil het misschien wel weer gaan doen. Maar nu nog even niet :)
| 13:00 |
Wie weet ooit.. :)
| 13:08 |
Ik denk die van de buurvrouw ;-) Hihihi
Maar wel eg leuk!
| 20:23 |
Hahahaha die heb ik geen kaartje gestuurd.. ;p
| 20:54 |
Nou ja zeg! hahaha
| 21:20 |
Moet ik misschien maar doen ja haha
| 07:30 |
Ik denk duitsland maar je weet het maar nooit
| 14:44 |
Ik denk het ook! Spannend.. :)
| 15:06 |
Heel erg leuk hoor Kisan hihi
| 13:10 |
Hahaha ja dat heb ik dus veel vaker.. Misschien schrijf ik te onduidelijk ;p
| 13:19 |
Zou kunnen
| 15:38 |
Wat een leuke hobby
| 12:04 |
Het is echt super leuk om te doen! Aanrader :D
| 12:12 |
Wat ontzettend leuk
| 11:48 |
Het is echt super leuk! Post krijgen is sowieso al heel leuk en dit is iedere keer een verrassing :)
| 11:54 |
Oo wat gaaf!
Stuur je random een kaart en wacht op reactie?
Of hoe moet ik dat zien.
| 11:18 |
Ongeveer! De bijgevoegde link is een uitleg naar de how-to die ik geschreven hebt. yoo.rs/lisan/blog/postcrossing-how-to-1485427644.html?Ysid=34490 En die andere is mijn nieuwe ervaring met postcrossing; sinds ik weer startte :) yoo.rs/lisan/blog/postcrossing-ik-start-weer-1485418993.html?Ysid=34490

Het is echt heeeeel leuk :D
| 11:37 |
Gaaf thanks ga het rustig lezen!
| 11:39 |
Leuk! Ben benieuwd wat je er van vindt :)
| 11:41 |
Denk ik Ukraine :)
| 10:46 |
Ik ben benieuwd! Ik hoop het want deze doen er meestal vrij lang over.. :)
| 11:02 |
k denk Duitsland, dat ligt toch het dichtste bij ;)
| 10:44 |
Dat denk ik ook inderdaad! Maar Japan in 5 dagen is wel errrrg snel dus wie weet.. :) Jij bent ook begonnen toch? Hoeveel heb je er inmiddels verzonden en waar heen? :D
| 11:02 |
Ik moet nog beginnen ;)
| 11:40 |
Oeps, liep ik even op de zaken vooruit.. :)
| 11:44 |
;)
| 14:10 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen