Reisjes rond de wereld


Ongeveer een jaar geleden startte ik, voor de lol, met een Instagram account waarop ik mijn reisfoto's kon delen. Niet perse voor mensen die ik kende, maar ook juist voor mensen die ik niet kende. Daarnaast begon ik dapper aan een blog via WordPress.

Het bloggen heb ik niet zo lang volgehouden. Uiteindelijk zijn er denk ik zo'n 10/12 artikelen online gekomen en dat waren vrijwel allemaal reisverslagen. Leuk om te doen, maar het kostte veel tijd. Nu vond ik dat niet zo erg, maar ik merkte wel dat ik het vrijwel direct moest schrijven omdat ik anders dingen vergat. En dat is zonde.


Maar! Mijn Instagram pagina hield ik wel. En daar plaats ik foto's op van onze vakanties. Van het prachtige Zeeland, van Rotterdam of welke andere stad waar ik mij bevind. Ik merk dat ik het onwijs leuk vindt om te doen. En daarnaast zijn er op dit moment 412 mensen die mijn foto's (af en toe) bekijken. Hoe leuk is dat?!?


Nooit heb ik de illusie gehad dat ik met Instagram geld zou kunnen verdienen. En dat kan ik ook niet. Maar guess what; dat is niet het belangrijkste.


Stel dat jij nieuwsgierig bent geworden naar mijn foto's en je wilt ze bekijken, dan kan dat natuurlijk. Je vindt me op @reisjesronddewereld. Ik ben ook benieuwd naar jouw foto's. Dus als je wil dat ik eens een kijkje neem, laat dan vooral jouw Instagram achter.