Toppen en dalen in je leven

Toppen en dalen in je leven


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Je hebt toppen en dalen in je leven soms is het zelfs een rollercoaster.  Hoe diep je ook gaat er is altijd Licht aan het eind van de tunnel!  Deze uitspraak klopt als een bus.  Elk dieptepunt dat ik had bracht me dichter bij happinez,  en bracht me meer in mijn kracht! 

Lang was mijn leven een rollercoaster als ik in het dal kwam ging ik er echt diep in,  als ik op de top zat voelde ik me ook echt uitzinnig van geluk en blijdschap.  Achteraf gezien best vermoeiend.  Sinds ik me laat leiden,  zonder plan leef en alleen nog mijn hart volg worden de bergen steeds kleiner. Beoordeel


auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen