×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Overzicht blogs over ons emigratie avontuur, part 2 (Belgie)

Overzicht blogs over ons emigratie avontuur, part 2 (Belgie)


Zoals ik in onderstaand deel al vertelde, ga ik verder in een nieuw overzicht waar ik mijn blogs verzamel over ons avontuur waarin we verhuizen van Spanje naar Hongarije. De vorige blog heeft er al velen in staan namelijk. Gemist? Hieronder vind je het eerste overzicht.

Ten tijde van het starten van dit overzicht, zijn wij in België voor de training van mijn vriend. Dit had nogal wat voeten in de aarde, en was nogal wat last-minute geregel en ook stress. Ten tijde dat ik deze blog start zijn de gemoederen gekalmeerd en moet ik zeggen dat ik samen met dochter eigenlijk heerlijk tot rust kom in dit huis. Wat een plek zeg! Dit overzicht zal gaan over het gedeelte hier in België, en daarna start ik een nieuwe. Want we weten zodra we terugkomen in Hongarije, dat er wederom regelzaken aankomen, namelijk de belangrijkste van allen: een woning vinden van onszelf! Ik ga er vanuit dat ook dit niet zonder slag of stoot zal gaan, dus tegen die tijd een nieuw overzicht van alles wat we meemaken :) 


PS, ik post wederom van boven naar beneden! Dus onderin de nieuwste blogs... dat is handig voor de "nieuwkomers" die net inschakelen met lezen.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties