Watercolour pencil art..


 
 
 

Afgelopen jaar, vele maanden geleden zag ik hier op Yoors een lid (sorry ik ben even de naam kwijt momenteel) die watercolour potloden gebruikte voor haar tekeningen.. En dat vond ik toen zo gaaf, heb toen nog wat advies gevraagd omdat ik ze niet kende.. Een weekje later had ik een aantal van deze potloden in mijn bezit en ben ik wat gaan oefenen.. Ik was meteen fan! Hoewel mijn eerste stukjes niet al te denderend waren, vind ik deze persoonlijk nog wel erg gaaf. 

Ik ben gewoon wat afbeeldingen online gaan bekijken en wat andere tekeningen, waarna ik deze ergens vond en ik had het idee dat het niet al te moeilijk zou moeten zijn dit te maken. Enkel twee kleuren grijs en zwart potlood gebruikt.. zoals je kunt zien in de vorderingen ben ik behoorlijk fout begonnen, en was mijn basis tekening vrij lachwekkend en niet echt in verhouding. Maar voor mijn gevoel heb ik het toch wel recht weten te trekken.

Uiteindelijk toch trots op het resultaat. Het is alweer even geleden dat ik wat getekend heb, en nu ik dit zie denk ik dat ik in 2019 maar weer wat vaker de potloden erbij moet gaan pakken, omdat mijn dochter het ook echt super leuk vind om te tekenen en schilderen.

Wat vinden jullie?