Je bent prachtig!

Je bent prachtig!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hi allemaal!

Er is iets waar ik mij best wel voor schaam, maar omdat ik denk dat iedereen wel iets heeft waar hij of zij zich voor schaamt zou ik dit graag met jullie willen delen. Ik schaam me namelijk best wel voor mijn neus. Er zit een soort kronkel in waardoor het van de zijkant echt niet mooi is. Ik vind het dan ook echt verschrikkelijk als er van de zijkant foto's worden gemaakt. Helaas zal ik hier gewoon mee moeten dealen. Iedereen is anders en dat maakt je uniek, en uniek zijn is mooi! Op wat voor manier dan ook. Dus laten we met zijn alle onze minder mooie kanten omhelzen en elkaar een complimentje geven. Want we zijn allemaal prachtig op onze eigen manier! Waar schaam jij je wel eens voor? 

Liefs Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik kan je heel goed begrijpen! Heb laatst een operatie aan m'n neus gehad (ongeluk gehad, volledig gebroken bespaar je de rest) & was vooral medisch maar een enorm mooi resultaat nu!
| 18:13 |
Jeetje wat heftig! Gelukkig is het mooi geworden! Zou het misschien ook wel willen laten opereren
| 18:14 |
De operatie zelf valt mee alleen de tampons verwijderen is heel erg vervelend! Verder nergens last van gehad. Behalve dat ik er hartstikke mooi blauw en opgezwollen uit zag
| 18:42 |
ik weet niet goed waar ik mij echt voor schaam, elke dag wel iets anders denk ik haha
| 17:22 |
Vroeger was ik best erg leuk om te zien, maar voelde mij gevangen in dat lichaam
er werd te makkelijk misbruik van gemaakt en mijzelf zagen ze niet
na jaren van veel, begint de weg terug naar jezelf en ontdek je ook echt mooi van binnen te zijn en als je t door hebt
haahah is de buitenkant ineens oud en mag je daar weer aan wennen, dus n goed voorstel van jou
we zijn uniek.. en ja ook jij mag er zeker zijn met je expressieve neus en ik met mijn babybuik waar t kind maar niet van geboren wordt
t gaat erom wat we uitstralen en dat maakt alles mooi!
| 13:45 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen