Update Euroclix Spaarprogramma Juni 2019


Euroclix 

Euroclix blijft echt mijn favoriete spaarprogramma. Door middel van mailtjes klikken kan je punten sparen. Als je aankopen doet via internet bij winkels zoals bol.com of ah.nl kan je ook punten sparen. Mooi meegenomen toch? Het is een hele kleine moeite en zonde als je het laat liggen. Vooral als je je bedenkt dat het sparen best hoog op kan lopen. Als je een weekendje weg of een vakantie boekt via de computer dan kan je aardig wat punten sparen! 

Inmiddels heb ik al een dikke uitbetaling gehad van 75 euro.  Dan begin je natuurlijk weer bij 0.  Nu heb ik besloten om het spaarprogramma als een spaarpotje te houden. Het voordeel hiervan is dat als je door spaart je een betere inwisselkoers krijgt. Je krijgt op een gegeven moment het dubbele bedrag voor hetzelfde aantal punten. Zo ben ik nu onderweg om te sparen voor de 325 euro.  Gaat dus aardig hard, want de 150 euro heb ik sowieso al binnen. 

Denk je....
Hey ik bestel ook aardig wat via internet en wil ook op deze manier gaan sparen.

Dat kan!  Klik op het icoontje hieronder en je kan je direct aanmelden en beginnen met sparen! 
Spaar geld met EuroClix